©  Foto:

Strejf Fra Verden

Strejf af verden

Strejf af Verden byder velkommen på landet til en skøn og helt unik butik lige nord for Struer ad hovedvej 11 mod Thisted.
Strejf af Verden er en butik som fører et bredt udvalg i klassisk og farverigt kunsthåndværk, brugskunst, tøj, tasker, tørklæder og smykker fra hele verden samt et stort udvalg i Mexicanske glas og polsk keramik.

Butikkens sortimentet er unikt, på den måde at det består af en blanding af egen import fra mange steder i verden, indkøbt på fair basis hos familie producenter kombineret med flot klassisk dansk tøj.

En af største inspirationer der er at finde hos Strejf af Verden, kommer af Jette Brøndum Pedersens egne rejser hvor hun blev inspireret af indianerne, deres værdier, leve stil, traditioner og ikke mindst deres fantastiske kunst og håndarbejde.

Strejf af Verden går ind for fairtrade og bæredygtighed, synes bedst om brugen af natur materialer og en produkt fremstilling der ikke skader naturen og ikke er udført via udnyttelsen af børnearbejde.

I pavillonen ved butikken kan man altid købe te, kaffe, sodavand, chokolade, is m.m.
Herfra kan man også betragte stedets nysgerrige dyr, klappe en lama, nyde udsigten ud over det smukt kuperede terræn med gravhøje til fjorden, Kilen og Struer havn og by.

Butikken og pavillonen modtager gerne besøgende, både små og store grupper også udenfor åbningstid efter aftale.

Strejf af Verden har filosofien: "Hos os er det højt til himlen og her kan det meste lade sig gøre." 

 

Information

For kontakt, åbningstider eller mere information om Strejf af Verden: Strejf af Verden