©  Foto:

Struer Lystbådehavn

Struer Lystbådehavn er Limfjordens største med rigtig gode faciliteter.

Struer Lystbådehavn er Limfjordens største og har med sin fine beliggenhed og mange gode faciliteter tiltrukket fastliggende lystsejlere fra et stort geografisk område. I takt med stigningen i antallet af fastliggende - og deres tilfredshed - har rygtet spredt sig til de havne, som "vore sejlere" besøger.

Der er plads til både store og små både, sejlbåde såvel som motorbåde og joller. Faciliteterne på land er nye og med velindrettede toiletter og baderum. Der er borde og bænke mange steder med grillpladser. Der er gode parkeringsforhold og specielt afmærkede pladser for autocampere.

I sommermånederne summer havnen af solskin og liv - en skøn forening af landkrabber, turister, fastliggende og gæstesejlere. Alle medvirker de til at skabe den stemning og det specielle miljø, som så mange sætter pris på. 

Med en placering kun få hundrede meter fra byens gågade og dagligvareforretninger er der god mulighed for shopping, ligesom flere restauranter på havnen med udsigt til Limfjorden lokker med dejlig mad. 

Med sin centrale placering i den vestlige del af Limfjorden er der også basis for længere ture f.eks. gennem Oddesund til Lemvig, Agger og Thyborøn.

Mad og velvære
Limfjorden og det Nordvestjyske område er også kendt for sine fantastiske råvarer. Er man sejlerturist i Struer, vil det være oplagt at stifte bekendtskab med nogle af områdets mange gode restauranter. Man behøver såmænd ikke at gå særlig langt fra sin båd, før man støder på de første gode restauranter. ’Restaurant Ved Fjorden’ er kendt for at tilbyde mad i afslappede omgivelser med fokus på velsmag, lokale og regionale råvarer. Værftet Café og Restaurant er kendt for at kræse om maden og serverer menu efter sæson. Oveni købet kommer begge restauranter med byens bedste udsigt ud over lystbådehavnen og Limfjorden.

I løbet af sommersæsonen kan du også nyde godt af Fjord Deli’en der serverer små retter baseret på lokale råvarer. Hvis du bare skal have noget nemt og hurtigt kan du også tage forbi pølsevognen, der er tilknyttet Limfjordens Ishus.

Trænger man til at blive rigtigt forkælet på ferien i Struer, så kan det anbefales af lægge vejen forbi Kurbad Limfjorden, der ligger på havnen i Struer. Kurbad Limfjorden tilbyder massage, sauna, udespa, kropspeelinger, tyrkisk bad og meget, meget mere. Sluk mobiltelefonen og nyd de luksuriøse spa- og wellness-faciliteter med direkte udsigt over Limfjorden og Venø Bugt.

Minigolf Ved Fjorden - sjov for alle aldre!
Struers nye adventure minigolfbane ved Lystbådehavnen byder på 18 sjove huller, inspireret af de maritime omgivelser på havneområdet og med udsigt ud over Limfjorden. Det er det perfekte sted at udfordre vennerne eller familien på, hvem der er bedst med en putter i hænderne.  Så kan I måske konkurrere om en kold fristelse fra det nærliggende ishus. Åbningstider og priser m.m. se www.minigolfvedfjorden.dk

Struer Aqua Park
Struers kabelbane ved Lystbådehavnen med Stand Up Paddle, Wakebord og Vandski. Mærk suset, vandet, og balancen når du skal prøve den nye kabelbane. Åbningstider og priser m.m. se www.cablefun.dk

Det tidligere Struer FunPark blev udvidet til at være Skandinaviens største legeland på vand med plads til hele familien på Struer Havn. Banen indeholder aktiviteter af mange forskellige arter. Her kan man svømme, hoppe, kravle, klatre, løbe, springe, pjaske i vand og meget mere. Der er mere end 15 forskellige forlystelser! Der er også mulighed for leje af våddragter og veste.

Se mere på: https://strueraquapark.dk/

 

Havnens personale sætter en ære i, at Struer Lystbådehavn hele tiden fremtræder ren, indbydende og brugervenlig. Vi forsøger at skabe de bedst tænkelige fysiske rammer, men det er havnens brugere, der skal fylde dem ud.

Priser: www.struerhavn.dk