©  Foto:

STUB Vingaard

STUB Vingaard

Med sin unikke beliggenhed og de stejle, solvarme skråninger helt ned til Kalundborg Fjord har STUB vingaard stor fokus på at præsentere ’smagen af Røsnæs’ i sine vine. Vingården har plantet ca. 5.500 vinstokke af 3 sorter og laver især hvidvin, rosé og bobler. Markerne dyrkes så naturligt som muligt, i pagt med naturen, og de valgte druesorter er sund og robuste, så de passer til det danske klima.

Medaljevindende vine

STUB vinene er kendetegnet ved høj kvalitet -  år efter år -  hvilket dokumenteres af de mange guldmedaljer, som vingården har vundet ved store, internationale konkurrencer. Vinene er præget af masser af frugt, kombineret med god, frisk syre og en mineralitet, der udtrykker den unikke jordbund på Røsnæs og nærheden til havet.

STUB Vintårn

På toppen af Tårnbakken knejser det mere end 100 år gamle vandtårn, der er indrettet som vinbar og vinbutik. Her kan gæsterne købe STUB vin og nyde den i terrænet sammen med den smukke udsigt. Vintårnet ligger få hundrede meter fra Strandhotel Røsnæs og er oplagt at besøge ifm. en vandring i bakkerne på Røsnæs. Ved besøg på vingården kan gæsterne få et gratis kig ind i Vintårnet og små smagsprøver.

Rundvisning og vinsmagning

Gæsterne kan også bestille en rundvisning og/eller en vinsmagning, der kan suppleres med snacks og/eller en tapasfrokost (bestilles på forhånd). På turen fortæller vinbonden om sine marker og vine, om vinlandet Røsnæs og om dansk vin. Turen går også gennem hestefoldene, idet gården i ca. 30 år har dannet rammen for familiens hestestutteri. 

Åbningstider

Vintårnet er åbent hver weekend i sommerhalvåret (fra Påske til Efterårsferien).
Rundvisning, vinsmagning eller besøg udenfor åbningstiden gennemføres gerne via bestilling pr. mail eller mobil.
Bliv fuldt opdateret på vores Facebook-side.