©  Foto:

Stubbekøbing Museum Infocafé

Stubbekøbing Museum er både et hyggeligt lokalhistorisk museum, et moderne strikkemuseum og du kan få hjælp til turistinformation i museets åbningstid.

I en gammel købmandsgård midt på hovedgaden i Stubbekøbing finder du Stubbekøbing Museum med 3 afdelinger, i stueetagen: en Info-Café og et lokalhistorisk museum, og på første sal: Danmarks eneste strikkemuseum.

I stueetagen kan du få information om lokalområdet i Info-Cafeen, hvor du også kan nyde en kop kaffe eller te. Du kan også besøge ”Fru Nielsens Stue”, der er et tidsbillede på, hvordan livet blev levet i begyndelsen af 1900-tallet i købstaden Stubbekøbing.
Desuden er der en af Europas største samlinger af vægte og en fin samling af blå-emaljerede køkkenredskaber foruden et skomagerværksted m.m.

På første sal finder du Danmarks første strikkemuseum: STRIK på 1’ste. Her er der en enestående historisk samling strikkede genstande og redskaber. Hver sommer udstiller en strikdesigner sine ting. Hvis du er glad for at strikke, vil du straks føle dig hjemme!
Desuden er der ofte arrangementer af forskellig art.

Følg med her! stubmuseum.dk/events
Strikkekøbing: stubmuseum.dk/strikpaa1ste1