©  Foto:

Stutteri Ask

Stutteri Ask byder på en lang række store arrangementer inden for hesteverdenen.

På det nordvestlige Hindsholm finder man Danmarks største hingstestation for springheste, Stutteri Ask. Smukt placeret i landskabet med udsigt til både Schelenborg Gods og Dalbybugten.

Kig ind til et af stedets mange arrangementer og oplev nogle af Danmarks smukkeste avlsheste, der for størstedelens vedkommende har opnået konkurrenceresultater på højeste internationale niveau. Og kom gerne i god tid, så du kan nå at besøge staldene, se hestene på nært hold og indånde duften af ægte hestepassion.

Stævner og kåringer på Stutteri Ask

Stutteri Ask afholder stævner og kåringer fra april til oktober. Bl.a. kan du opleve ”Stutteri Ask Trophy”, et stævne i ridebanespringning for børn og unge, der skal være med til at udvikle og fremme den danske ungdomselite i springning.

Du kan se med fra første parket når der afholdes ”Stutteri Ask Summer Show” i ridebanespringning sidst i juli. Absolut et besøg værd er også følskuet i juli og hoppekåringen i oktober. Ikke at forglemme åbent hus, hingstefremvisningen og alle de øvrige højdepunkter på stutteri Ask.

Faktisk behøver du ikke at være bidt af en gal hest for at få en store oplevelse på Stutteri Ask.

Hold dig orienteret om alle events på www.stutteriask.dk.