©  Foto:

Tårnlegepladsen i Fælledparken

Børn i København har nu fået en helt usædvanlig legeplads. I Fælledparken på Østerbro har Tårnlegepladsen rejst sig, interaktiv og bygget op omkring fem af Københavns markante tårne: Vor Frelser Kirke, Rådhustårnet, Rundetaarn, Marmorkirken og Børstårnet.

Interaktiv legeplads
Ud over at være noget af et særsyn, er legepladsen også noget særligt ved at opfordre til interaktiv leg. Ved hjælp af teknologi lægger legepladsen op til høj fysisk aktivitet og et tvist af konkurrence.

Blandt mange ting, kan børnene lege elektronisk fangeleg over Børstagene, løse en rebus i Rundetaarn eller tale som en politiker fra Rådhustårnet. Legepladsen er en rigtig 'københavnerplads', der også lægger op til, at børn kan blive klogere på de historiske facts om byens ikoniske tårne.

Bemandet bygning
Legepladsen har en bemandet bygning, der er åben fra kl. 10:00-15:30. Her kan du spise din madpakke, og i sommerhalvåret fra april til oktober kan du låne bolde, ting til sandkassen med mere. Uden for bygningen er der borde, bænke og mulighed for grill i aftensolen.