©  Foto:

Team Teatret, Mødested

Team Teatret er egnsteater i Herning Kommune. Det vil sige, at teatret er forpligtet til at vise en række forskellige typer af scenekunst. Teatret har eksisteret siden 1968 og er et af landets ældste egnsteatre. Team Teatret har sit eget kunstneriske ensemble bestående af skuespillere, lys- og lyddesignere, en dramaturg og en scenograf. Derudover er der koblet kunstnere på de enkelte forestillinger på freelancebasis.

På www.teamteatret.dk fremgår det aktuelle program. Hvis du påtænker en tur til Herning længere ude i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte teatret, som gerne er behjælpelig med at arrangere en tur på teatret. Enten til en forestilling eller til afvikling af et erhvervsarrangement i teatrets rammer. 

På nærliggende restauranter tilbydes der 20 % rabat på maden når man viser sin teaterbillet til aftenens forestilling (kontakt Team Teatret for nærmere info om disse).

I pausen og efter forestillingen har teatercafeen åben og her er der ofte levende musik og altid favorable priser samt en hyggelig og intim stemning.

Billetsalg 
på hjemmesiden, 
på tlf. 9712 5577, 
i administrationen 
i baren en time før forestillingen.

For yderlig information:
www.teamteatret.dk