©  Foto:

Them Hallerne - Svømmehal

Svømmehallen i Them Hallerne tilbyder alt, hvad der forventes af en moderne svømmehal: Konkurrencebassin med rutchebaner, vipper, varmtvandsbassin, børnebassin og saunaer.

Svømning for alle aldre

Svømmehallen giver mulighed for udfoldelse, afslapning og leg. Igennem forskellige arrangementer nyder gæster samvær og fælles aktiviteter: Der tilbydes bla. familiesvømning hver fredag, hvor familier, børn og unge kan lege, tumle og hygge sig sammen.

Morgensvømning

Tre gange om ugen åbner svømmehallen til morgensvømning for alle morgenfriske motionister, hvor du selv sætter dine mål for hvor langt og hvor længe du vil svømme. Derved tilpasser du selv din svømning til din færdighed, alder og helbred. Bagefter er der tid til en snak på bassinkanten og efterfølgende en afslappende tur i varmvandsbassinet, spabadet eller i saunaen.

Kurbadsaften

Om fredagen tilbydes kurbadsaften, i både svømmehallen og wellness afdelingen. Denne aften er kun for voksne, med stille musik, dæmpet lys i terapeutiske farver, og med afslappende saunagus udført af certificerede gusmestre.

Du kan også få dejlig bodyscrub, snacks, og masserende spabads bobler. Her kan du slappe af i både krop og sjæl. Eller tage dig en svømmetur i skæret fra levende lys på bassinkanten.

Se mere om alle de forskellige faciliteter og arrangementer her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#themhallerne #visitsilkeborg #visitaarhusregion