Timm Vladimirs Køkken

Foto: Timm Vladimir
Møder og konferencer
PCO’er og Incentives
Er du til nyt nordisk eller til bøf og bajere? Til tapas eller american diner? I Timm Vladimirs Køkken bliver der lavet mad med højt humør og med vin i glasset. Her kan du lære at lave lækker mad med lige dele kærlighed og køkkenteknisk forståelse.
Adresse

Fiskerivej 2 K

8000 Aarhus C

Møde og madkursus

Hvorfor ikke prøve noget nyt? Hold dit næste møde, konference, workshop, temadag eller lign., hvor du sammen med dine gæster sætter fokus på mad, oplevelse og helt ny samarbejdemåder.

Du slipper for det kedelige

Når du kommer er der allerede vejet mel og skrællet kartofler. Det du skal koncentrere dig om er at hakke, snitte, stege, smage til og alt det andet sjove ved madlavning. Målet er, at du tager hjem fra Timm Vladimirs Køkken fuld af inspiration og nye idéer til dit eget spisebord. 

Professionelle undervisere

Underviserne består af kokke, madskribenter, bloggere og andre passionerede madentusiaster. Hos Timm Vladimirs køkkenet vægtes den imødekommende formidling nemlig lige så højt som den køkkenfaglige professionalisme.

Madkursus med plads til alle

Alle kan være med. Der er ingen konkurrence i Timm Vladimirs Køkken, og det handler ikke om at være bedst. Det gælder om at få både køkkenerfaring og en fed oplevelse. 

#timmvladimir #visitaarhus #visitaarhusregionen

 

Adresse

Fiskerivej 2 K

8000 Aarhus C

Facilities

English

Incentives

Culture/Arts

Education/Information

Danish

10-60 pax (10-60)

Incentives & Social Programmes

60-100 pax (60-120)

Sidst opdateret af