©  Foto:

Toppen af Ebeltoft - Kursus- og Kulturcenter

Toppen af Ebeltoft - Kursus- & Kulturcenter er et kursussted med fantastisk beliggenhed og alt det, I har brug for til jeres næste møde - midt i naturen i Nationalpark Mols Bjerge.

Flyt jeres mødedage ud på smukke Djursland – kort afstand til Sjællands Odde, Aarhus og Aarhus Lufthavn.

Når I booker møde, mødedage med overnatning eller konferencer på Toppen af Ebeltoft, står teamet klar til at skabe et helt særligt program for lige netop jer. På Toppen af Ebeltoft gør de en dyd ud af at tage afsæt i jeres behov og ønsker, men de kan også lide at udfordre gæsterne og præsentere jer for det, I ikke vidste var muligt.

Mere end et møde

Teamet på Toppen har et særligt kendskab til de mange aktiviteter, det er muligt at kaste sig over i Ebeltoft og på Djursland – og de deler dem gerne med jer. Måske har I lyst til en særlig naturoplevelse, at få en guidet vandretur, spille padel, prøve stand up paddle, smage de lokale specialiteter, lave mad over bål, opleve en af vores lokale kultursteder som Glas, Maltfabrikken eller få en rundvisning på det banebrydende bæredygtighedsprojekt Grobund?

10 minutters gang fra Toppen af Ebeltoft er der adgang til sportsfaciliteter i Ebeltoft Idræts- og Kulturcenter bl.a. svømmehal med mulighed for saunagus, padelbaner, badminton, indendørs haller og udendørs boldbaner.

God stemning og virkelig god mad

Toppens kokke serverer mad af høj kvalitet. Der er rig mulighed for selv at være med til at præge menuen og få sammensat maden til lige netop jeres mødedage.

Køkkenchef og kok, Jesper Zart Papilio, sørger for lokal mad i verdensklasse: ”Uanset om vi serverer lasagne, helstegt lam, sneglekaviar eller et stjerneskud, er vores faglige stolthed og kærlighed til gode råvarer i højsædet.”

Teamet på Toppen lover god og uformel stemning og rigtig god mad.

Arkitektonisk perle midt i naturen

Toppen af Ebeltoft, der ind til 2023 blev drevet som vandrerhjem, og før det var uddannelsessted for Entreprenørforeningen, er tegnet af de toneangivende beton-arkitekter Friis & Moltke. Bygningerne, der gemmer sig på byens bakketop med udsigt over Ebeltoft Vig, har græsklædte tage og går næsten i et med det bakkede landskab. Fra alle værelser og møderum er der direkte kig til naturen.

Kursuscentret råder over alle former for AV-udstyr og stiller trådløst internet til rådighed for alle gæster. Der er mulighed for at overnatte på et af deres 45 værelser, alle med eget bad og toilet.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitdjursland #visitaarhusregion