©  Foto:

Tortilla Flats - Mexicansk restaurant

Tag på restauranten Tortilla Flats og få en mexicansk madoplevelse. Her får du både mexicanske retter og drinks der passer til den unikke autentiske atmosfære.

Mexicansk restaurant med sjæl
Tortilla Flats er en hyggelig restaurant, hvor du kan spise god mexicansk mad. Tortilla Flats specialiserer sig i mad fra det nordvestlige Mexico og importerer derfor de fleste ingredienser derfra. Restauranten dækker også andre områder og prøver at komme så langt omkring i det mexicanske køkken som muligt. Restauranten bygger på madtraditioner fra en original gammel kultur, som Tortilla Flats ynder at vise deres gæster.

Den mexicanske kultur
Den mexicanske kultur bygger både på astrologi, arkitektur og gastronomi, hvor Tortilla Flats viser deres gæster den traditionelle mad. Maden som serveres oprindelse i den indianske kultur, hvor oplevelsen kombineres med de helt særlige omgivelser i restauranten. For Mexico var nemlig et kæmpe imperium, hvor grænserne gik langt udover de mexicanske grænser vi kender i dag, og Tortilla Flats’ køkken rummer derfor den traditionelle madkultur der var dengang.

Den traditionelle mad
Hos Tortilla Flats kan du både få a la carte og buffet med alt fra nachos til ceviche til mexicanske kødboller. Den hyggelige og mexicanske atmosfære bidrager til en oplevelse som understøttes af den mexicansk-autentiske mad, som serveres på stedet. Hos Tortilla Flats kan du desuden også få det de kalder for ”combinaciones”, som er sammensætninger af enkeltretter. På den måde får du smagt lidt af hvert på menukortet og dermed får en større bid af det mexicanske køkken. Derudover er der spændende desserter, hvor du kan prøve noget helt nyt såsom maracuya is, flan og meget mere.

Drinks og cocktails
Til at pifte restaurantbesøget endnu mere op, kan du nyde diverse drinks og cocktails – både dem du kender, men måske også nogen du ikke kender såsom el mulato eller sangre del diablo. Så hvis du skal prøve en lækker og autentisk restaurant, så skal du tage på Tortilla Flats og få en oplevelse som indeholder atmosfære fra det traditionelle mexicanske køkken og den kultur, som omgivelserne skaber.