Trekantsområdets festuge, Lillebælt

Foto: VisitMiddelfart
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

5500 Middelfart

Planen, som den lød tidligere år: 

I september og oktober afholder Trekantområdet Danmark kulturfestivalen "Trekantsfest" på tværs af seks byer i området.

Der vil i løbet perioden foregå en masse spændende kulturbaserede aktiviteter i området. 

Program og flere informationer findes på hjemmesiden www.trekantfest.dk.

Kig på siden og bliv inspireret til kulturoplevelser i mange afskygninger.

#Trekantsfest foregår i Billund, Kolding, Vejle, Middelfart, Fredericia og Vejen.

 

Grundet Covid-19 ændrer festugen karakter, og strækkes ud over 2 fest-måneder, med en masse arrangementer under de pågældende forhold og regler fra myndighederne.

Hermed uddrag af pressemeddelelsen fra arrangørerne:

"Nye tider kræver nye tanker – det gælder også for kulturområdet. Trekantområdets Festuge skulle efter planen løbe af stablen over ti solrige sensommerdage, 21.–30. august 2020. Her skulle op mod 600 enkeltstående kulturevents sprede glæde og begejstring hos Trekantområdets borgere og opland. Men grundet følgerne af Coronakrisen, er det ikke muligt at afholde Trekantområdets Festuge på samme måde som tidligere år.

Jesper Elkjær, formand for Kulturregion Trekantområdet, udtaler: ”I festugen har vi de sidste syv år samlet kræfterne og vist, hvad Trekantområdets kulturliv har at byde på. I år kan vi desværre ikke samles i uge 35, som vi plejer – men vi kan stadig fejre det lokale kulturliv og støtte op om lokale kunstnere og kulturaktører. Det vil vi gøre hele efteråret, hvor vi er klar med en perlerække af kulturoplevelser, der hylder fællesskabet og livsmodet.”

Temaet 2020: ”På den anden side”

Årets tema ”På den anden side” er pludselig særligt aktuelt og skaber helt nye associationer. Det var oprindeligt tænkt som en udfordring til de besøgende: at prøve at anskue verden fra nye perspektiver, men lige her er Corona kommet os i forkøbet, og har vendt op og ned på vores syn på verden. Den udvikling skal nu bruges som afsæt for en strøm af kulturelle oplevelser, der skal samle os igen - på den anden side. Forhåbningen er nemlig, at mange af festugens arrangementer bliver til folkelige begivenheder, som vi kan se frem til, på den anden side af samfundets nedlukning.

Trekantområdets Festuge 2020 bliver spredt ud over en længere periode end hidtil, og der vil være et reduceret antal arrangementer. Men der er garanti for dejlige oplevelser rundt omkring i kommunerne."

Adresse

5500 Middelfart

Åbningstider

01 Sep 20 / 30 Nov 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af