Grøn oplevelse
©  Foto:

Trinity Hotel & Konferencecenter

Trinity Hotel & Konferencecenter tilbyder ophold og konferencemiljø af høj kvalitet.

Ophold, kursus og konference i hjertet af Danmark

Lad Trinity Hotel & Konference Center skabe de perfekte rammer for dit næste ophold, kursus eller din næste konference. Trinity Hotel & Konference Center ligger lige midt i Danmark i naturskønne omgivelser ved Lillebælt med direkte udsigt til Den Gamle Lillebæltsbro fra Fredericia-siden. Med Trinitys unikke placering befinder du dig kun 5 minutter fra motorvejen, men alligevel langt væk fra hverdagens stress og støj.

Faciliteter i særklasse

Hos Trinity Hotel & Konference Center kan du overnatte i et af hotellets 151 lyse og indbydende værelser og starte næste morgen med en lækker morgenbuffet. Under dit ophold kan du benytte hotellets fitness-faciliteter, spillerum eller låne en af hotellets cykler og opleve den skønne natur omkring Trinity. Trinity Hotel og Konferencecenter har gratis Wi-Fi og gratis parkering, herunder 40 stk el-ladestandere, så du kan oplade din el- eller hybridbil under dit ophold.

Trinity Hotel & Konference Center har fokus på høj kvalitet og værtskab i særklasse. Hotellet har fem gange – i 2015, 2016, 20202, 2021 og senest i 2022 – fået tildelt TripAdvisors Traveller’s Choice-pris. En pris som kun top-10% af alle hoteller i verden kan bryste sig med, og som kåres af gæsterne selv.

Restaurant Lillebælt og Brasserie G

Hos Trinity Hotel & Konference Centers Restaurant Lillebælt og Brasserie G kan du nyde smagfuld gastronomi af høj kvalitet. Herfra har du en fantastisk udsigt til Lillebæltsbroen og direkte adgang til hotellets store udendørs terrasse- og loungeområde.

Business Hotel

Møder og konferencer er et af Trinity Hotel & Konference Centers store fokusområder, og hotellet tilbyder både faste mødepakker og mulighed for at sammensætte konferencer og møder efter lige præcis dit behov. Trinity er indrettet som et konferencehotel med moderne teknisk udstyr og assistance samt mulighed for mad og overnatning i forbindelse med møder. Hotellet råder over 34 mødelokaler, et auditorium med plads til over 200 personer og flere inden- og udendørs arealer, der kan benyttes til fx udstillinger, messer eller produktpræsentationer. Til dit møde eller konference er der også altid tilknyttet en fast mødekoordinator, som yder gratis mødeplanlægning og rådgivning.

Fester og selskaber i fantastiske rammer

Hold din næste fest eller selskab i skønne omgivelser hos Trinity Hotel & Konference Center. Her er du sikret skønne lokaler med udsigt, gode mad og fantastiske service, uanset arrangementets størrelse og anledning. Er festen med overnatning, er der også mulighed for at tildele alle gæsterne værelser i samme fløj, således at gruppen kan hygge i eget, fælles loungeområde.

Events hos Trinity

Trinity Hotel & Konference Center afholder flere gange om året events, hvor det enten er det kulinariske (maden og vinen), der er i højsædet eller det kulturelle, fællesskab og traditioner der er i fokus. Nogle af hotellets events er også et skønt mix af det hele.

Du kan se Trinitys eventkalender på trinity.dk

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#trinityhotelogkonferencecenter #visitfredericia