©  Foto:

Tro, håb & kærlighed på Aarhus Teater

Tro, håb & kærlighed er Bille Augusts filmatisering af Bjarne Reuters store ungdomsroman Når snerlen blomstrer. På en medrivende og hjertevarm måde skildrer den teenagetiden som både smuk og svær, hvor længslerne og trængslerne står i kø på tærsklen til at blive voksen.

Tro, håb & kærlighed

For første gang kan du opleve fortællingen om ungdomsliv og uskyldstab på en teaterscene i Bille Augusts filmatisering af Bjarne Reuters store ungdomsroman Når snerlen blomstrer.

Tidsrammen

Vi befinder os i 1963. Året, hvor den amerikanske præsident John F. Kennedy bliver myrdet i Texas. Det samme år, som fire karismatiske fyre fra Liverpool sætter millioner af hormonblomstrende teenagere i hvinende svingninger med rock’n’roll-hittet Twist and Shout. En legendarisk tid i musikken på tværs af kunstnere og genrer. Fra Gitte Hænning og Bjørn Tidmand til Beach Boys og Beatles.

Ungdomsliv og uskyldstab

Kirsten er jaloux, da Bjørn smelter fuldstændigt ved synet af Anna til en koncert. Bjørns ven Erik tænker nok også på piger, men han er hæmmet af livet med en psykisk syg mor og kuet af sin dominerende far.

Anna bliver gravid med Bjørn, men vi befinder os i tiden før aborten blev fri. Hun må til en af tidens hemmelige kvaksalvere. De må alle tage deres første skridt ind i de voksnes rækker - men for nogen er det mere brutalt end for andre.

Det musikalske hold

Du får et tryllebindende trekløver med Emil Busk Jensen i rollen som Bjørn, Mette Klakstein som Anna og Reumert-nominerede Emil Prenter som den forpinte Erik.

Forestillingen er sat i scene af den prisbelønnede norske instruktør, Peer Perez Øian. Han stod i 2022 i spidsen for den Reumert-nominerede forestilling Omstigning til paradis sammen med den norske komponist og arrangør Gaute Tønder, der også skaber det musikalske univers til denne forestilling. Scenograf Jonas Fly står bag det visuelle udtryk.

Glæd dig til at opleve en stærk fortælling om kærlighed, ungdomsliv, uskyldstab og venskab. Forestillingen fremføres på Aarhus Teaters Store Scene fra d. 31. august til 1. oktober.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhusteater #visitaarhus #visitaarhusregion