©  Foto:

Turistinspiration Skælskør Bykontor

Velkommen til Skælskør Bykontor

Turistinspiration og tovholder for lokale events og arrangementer 

I Skælskør vrimler det med aktive og engagerede mennesker, som sammen deler en tro på, at det gode liv skabes i relation med andre mennesker. I et levende lokalsamfund, hvor venlighed, respekt, gæstfrihed, nysgerrighed, åbenhed, samskabelse, glæde, leg, begejstring og samvær på kryds og tværs er i højsædet. Disse værdier gør også, at der hele tiden opstår nye ideer, der er med til at skabe liv og oplevelser, og som bygger på samarbejde på tværs af foreninger, institutioner og erhvervsliv.

Alle disse aktiviteter er kun mulige, hvis mange løfter på en gang – og det er der en stor lyst og vilje til i Skælskør. Vi skaber disse ting sammen, og efterhånden opstår der netværk på kryds og tværs, der stort set gør alting muligt.

Skælskør Bykontor er en vigtig faktor, som professionel koordineringscentral og tovholder for de mange projekter og arrangementer. 

Du finder Skælskør Bykontor midt i den hyggelige hovedgade Algade. 

I Bykontoret vil vi også meget gerne give dig råd og gode tips om oplevelser, ture, spisesteder, kunst, shopping, overnatning og aktiviteter i Skælskør og omegn. Skælskørs hjemmeside: https://skonne-skaelskor.dk, kan du finde begivenhedskalender over alle de store og små events og aktiviteter, der foregår i byen og omegn.

 Det er også i Bykontoret, du kan booke udstillingshuse på Kulturkajen.

Vi tilrettelægger også gerne besøg for større grupper, med byvandring, kunstbesøg, spisning o.m.a. 

Bykontoret er desuden tovholder på mange tilbagevendende begivenheder i byen. Bla. Keramikfestival, Familiefestival, Drengerøvsaften, Kulturel Folkefest, Havnens dag o.m.a. 

Bykontoret deler lokalitet med Købmandsgården – brugskunst, butik og Galleri, der også i sig selv er et besøg værd.

Oplev vores øer
Kom fra Agersø til Omø

Sprogø
Besøg den hemmelige ø Sprogø, som normalt er lukket for offentligheden

Fisketegn

Er du lystfisker, og mellem 18 og 65 år, så skal du have gyldigt fisketegn for at fiske fra kyst og havn.

Se hvordan du får et fisketegn 

En Turistinspiration er ikke et turistbureau i den traditionelle forstand. En Turistinspiration er et sted hvor destinationens gæster bliver mødt af lokal stolthed og godt værtskab. Det er et sted hvor gæsten bliver inspireret via brochurer og personlig service, til en oplevelsesrig ferie på Sjællands Vestkyst. Den findes dér hvor gæsterne er, er let tilgængelig, har servicevant personale og er som udgangspunkt åben 5-7 dage om ugen. 

Skælskør Bykontor er også bike friends, som er en cykelven på vejen.       

Hos en Bike friend kan du:    

Låne lappegrej                       

Pumpe cyklen

Få adgang til at tanke/købe drikkevand       

Købe cykelkort eller få viden om, hvor du lettest kan købe dem                

Adgang til toilet eller viden om, hvor du kan finde nærmeste toilet