©  Foto:

Turridning Endelave

Oplev solskinsøen Endelave fra ryggen af en islandsk hest. Med Turriding Endelave er der garanti for en hyggelig oplevelse for både børn og voksne, hvad end du er begynder eller en erfaren rytter. 

Tag på ridetur i Endelaves unikke natur

Turridning Endelave tilbyder guidede rideture, i smuk uberørt natur på Endelave i Det Østjyske Øhav, kun en times sejlads fra Snaptun Havn. 

Rideturene går ofte til det 300 tdr. land store fredede naturområde "Øvre", og naturligvis også langs de rolige strande ved Endelaves kyster. 

På en turridning vil du kommer forbi steder, som den almindelige turist aldrig får at se, og vi tør næsten give garanti for, at du vil spotte mindst 10 vilde kaniner, der lever på øen i tusindvis - deraf Endelaves kælenavn 'kaninøen'.

Rideturene krydres ofte med små fortællinger om Endelaves spændende historie og sjove mennesker, der har levet på øen gennem tiden.

 

Vælg mellem trækketure, dagsture eller gruppeture

Turridning Endelave tilbyder trække- og rideture på både rolige og mere kvikke heste, og der udvælges altid en hest, der passer til den enkeltes rideerfaring.

Der kan vælges mellem korte trækketure, forskellige dagsture, og gruppeture med forlænget ophold. 

Derudover er det muligt at deltage i Turridning Endelaves Ridelejr. Der findes én årlig lejr for voksne og én årlig lejr for børn. 

 

Booking og pris

Book din turridning med det samme på Turridning Endelaves hjemmeside, på mail info@turridning-endelave.dk eller via sms på telefonnummer +45 61 75 97 87. 

Priserne starter fra 425 kr. pr. rytter, alt afhængig af turens længde og indhold. 
Se alle priser her

Har du særlige ønsker eller ideer til fx en ridetur med bogklubben, kollegatur i sadlen, eller noget helt tredje, så skriv til Turridning Endelave. 

Praktiske informationer

Hestene kan maksimalt klare en ryttervægt på 90 kg.

Alt ridning foregår på eget ansvar. 

I højsæsonen (uge 27-32) holder hestene fri om søndagen. 

For yderligere spørgsmål, kontakt Turridning Endelave på info@turridning-endelave.dk.

Kombiner rideturen med et ophold på Endelave

Turridning Endelave tilbyder overnatning på stedet i deres charmerende ferielejlighed. Der kan bookes helt ned til en enkelt overnatning. Læs mere om lejligheden og book dit ophold med det samme. 

Læs mere om øvrige oplevelser på Endelave, færgetider, spisesteder og overnatningsmuligheder i Destination Kystlandets store guide til Endelave