©  Foto:

Tuskær, Kulinarisk Kunst- og Kulturcenter - Refugium

Trænger du til at trække dig tilbage og få tid og plads til fordybelse eller et kunstnerisk arbejdsophold med mulighed for kreativ udfoldelse?

Tuskær Kulinatrisk Kunst- og Kulturcenter ved Vesterhavet tilbyder tre dejlige refugieværelser.

 

Økologisk mad i Café Tuskær 

Caféen på Tuskær - Kulinarisk Kunst- og Kulturcenter har som det eneste spisested i området Det Økologiske Spisemærke i Guld (dokumenteret 90 – 100% økologi).

Tuskærs anerkendte økologisk køkken serverer veltillavede fiskeretter og vegetarisk mad til gæster og kursister. Køkkenet fungerer desuden som undervisningskøkken.

Lise Faurschou Hastrup, som både er daglig leder og madmor, køkkenchef og underviser på stedet.

Kunst og kultur på Tuskær
Kunst- og Kulturcentret Tuskær er en kulturel attraktion ved Vesterhavet, som arrangerer koncerter, foredrag, kurser og udstillinger. Stedet er indrettet i en gammel klitgård og har egen kunstsamling med blandt andet sjældne tekstiler fra Vestafrika.
 
Ny Carlsbergfondet har gennem årene skænket mange kunstgaver til Tuskær som krukker af Gertrud Vasegaard, store porcelænskar af Bodil Manz, skulpturer af Kirsten Lockenwitz, Svend Wiig Hansen og Ejler Bille, billedvævninger af Berit Hjelholt, Jette Gemzøe, Charlotte Schrøder og Inge Bjørn. Billedkunstner John Olsen og billedhugger Eigil Westergaard er også repræsenteret.