©  Foto:

Udbyhøj Strand

Udbyhøj Strand er en familievenlig strand, som ligger lige ved siden af Udbyhøj Lystbådehavn og Randers Fjord Camping, hvor der er kiosk, grill, toilet- og badfaciliteter.

Tag en dukkert i noget af Danmarks reneste vand!

Udbyhøj Strand ved Randers har noget af Danmarks reneste badevand. Friluftsrådet har lavet en liste med Danmarks reneste badevand med Blå Flag.

Hver sommer måler Lystbådehavnens havnefoged temperaturen på vandet. Temperaturen er ofte nogle grader varmere end alle andre steder, da der er stille og rolige strøm- og vindforhold i Randers Fjord.

Blå Flag 2024

Stranden har Blå Flag for en ren og tryg badeoplevelse. Når det Blå Flag står højt på himlen og vifter udover kysten, er det et symbol på, at badegæster her kan tage en dukkert i rent badevand, og at der bliver gjort en ekstra stor indsats for at passe på naturen og miljøet i området. I Danmark er vi kendt for den høje kvalitet af badevand i bølgen blå.

Gennem færgeforbindelsen strækker sig flere af de nationale cykle- og vandreruter og den internationale North Sea Trail – Nordsøstien forbi Udbyhøj Strand. Der er også rig mulighed for at gå eller cykle på de lokale stier, hvor du kan nyde en madpakke eller betragte færgernes sejlads i det vindstille vand.

SUP-eventyr ved Udbyhøj Strand

Udbyhøj Strand er ikke kun kendt for sin børnevenlige strand, men også som et perfekt sted til en uforglemmelig SUP-oplevelse, især i den inderste del med det lave vand!
Find de bedste SUP spots her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#udbyhøjstrand #visitranders #visitaarhusregion