©  Foto:

Udsigten Endelave

I første parket til vandkanten ligger dette spisested på Endelave med lækre pizzaer, grill-retter, is, minigolf og cykeludlejning. Udsigten er det første som møder dig, når du står af færgen på Endelave, og det sidste som møder dig inden du tager hjem igen.

Stedet som alle gæster på Endelave besøger

Uanset om du tager færgen til Endelave eller sejler i egen båd, kan du ikke undgå at komme forbi dette centrale spisested på Endelave. Og med et væld af forskellige funktioner, er det samtidig et sted som rigtig mange af øens gæster benytter på den ene eller anden måde.  Her kan du få stillet den store sult, den lille sult og lækkersulten, købe morgenbrød, tage et slag minigolf til lyden af havets bølger eller leje cyklen til den store udflugt på øen. Så skriv dig navnet Udsigten Endelave bag øret, når du planlægger dit besøg til øen.

 

Hjemmelavet stenovnspizza, saftige burgere og pølser

Udsigten Endelave har et menukort med mange fristelser. Her serveres pizza bagt i italiensk stenovn. Sammensæt selv en pizza med dine foretrukne toppings. Foruden pizzeria, fungerer Udsigten også som burgerbar og pølsevogn og serverer også grillretter som fish & chips, hakkebøf med bearnaise og kebabruller.

Maden kan du nyde som takeaway, men du kan også sætte dig til rette i den lyse og hyggelige café i hjemlige omgivelser med øens bedste udsigt.

 

2 kugler med guf, tak!

Udsigten fungerer, naturligvis, også som øens isbod. Her kan du få en god gammeldags isvaffel med mange smagsvarianter og toppings, når du skal køle ned i sommersolen.

Hvis vi selv skal sige det, er der ikke noget som går bedre til en god is end et slag minigolf med familien. Sådan et spil kan du tage på Udsigten Endelave’s 9-hullers bane ved havnekajen.

Og trænger du til en god kop espresso kafffe, så kan du også købe den i islugen og nyde den i caféen.

 

Lej en cykel og oplev, hvad Endelave har at byde på

Du har også mulighed for at leje en cykel ved ankomst og aflevere den lige inden hjemturen med færgen. Du kan leje både cykler til voksne og børn samt udstyr som cykelhjelm, barnestol og cykeltrailer.

På Endelave ligger alt inden for cykelafstand. Drag ud på en cykeltur rundt om øen, hvor du kan være heldig at støde på nogle af de mange vilde kaniner, som lever på Endelave. Der er også rig mulighed for at gøre turen kortere og dreje fra undervejs.

Få inspiration til flere oplevelser på Endelave på denne side.