©  Foto:

Vadestedet

Tag en hel masse caféer, tilsæt nogle natklubber, en å, en masse mennesker og bland det. Drys med lidt god stemning og hygge, og voilá; så har du Vadestedet. Vadestedet er det sted i Aarhus, hvor der ultimativt er samlet fleste caféer og natklubber. De ligger side om side hele vejen langs med åen, og på en dejlig sommerdag er her spækket med mennesker.

Udendørsservering

Alle caféerne har udendørsservering, og uanset om du bare skal slukke tørsten med en kølig fadøl eller er blevet sulten, er her rigeligt med valgmuligheder.

Nattelivets centrum

Når mørket så småt begynder at falde på, vågner området om muligt endnu mere til live. Mange af caféerne har åbent indtil kl. 2, og flere af dem forvandles desuden i løbet af aftenen til trendy natklubber, hvor musikken skrues op og der serveres cocktails, drinks og fadøl.

Nyd nattelivet ved åen

Mange steder har terrassevarmere og tæpper, så selvom mørket er faldet på, og temperaturen er faldet ned, kan du stadig nyde aftenen udenfor. Her kan du nyde en drink og se åen stille flyde forbi. Her kan du opleve en næsten sydlandsk stemning. Her får du hygge og god stemning for alle pengene!

#åen #visitaarhus #thisisaarhus