Gå til indhold
©  Foto:

Vadstrup 1771

Vadstrup 1771 er et familiedrevet sommerhotel placeret midt på øen i naturskønne omgivelser. Værelserne er indrettet i en smukt renoveret 1700-talsgård, tidligere hovedgård til Brattingsborg gods. Ud over naturen og stor have rummer hotellet tillige galleri, café og gårdbutik.

Overnatning
Hotellet tilbyder ferie- og weekendophold, familieferie og miniferie i perioden fra påske til oktober. Værelserne er lyse og enkelt indrettede. Annekset tilbyder mulighed for to sammenhængende værelser. Alle værelser og indendørsarealer er røgfrie. Der er gratis parkering.

Café
Caféen tilbyder lette frokostretter, kaffe og hjemmebagte kager, et godt glas vin eller en kølig drink og der serveres både inde og i vores dejlige have med udsigt over markerne.

Lejlighedsvist er caféen ramme for arrangementer som pop-up restaurant med gæstekokke, vinsmagning med vine fra stedets egen vinkælder.

Galleri
Galleriet rummer en permanent udstilling af Rie Tofts værker samt skiftende særudstillinger.

Gårdbutik
I den gamle viktualiekælder har Vadstrup 1771 indrettet et udsalg af vin, olier samt diverse hjemmesyltede produkter, marmelader og friskbagt brød fra eget køkken.

Kursus- og mødeophold
Med gode mødefaciliteter, personlig betjening og et passioneret køkken tilbydes den bedst mulige komfort og forplejning for møde- og kursusaktiviteter. Vadstrup 1771 kan bla. tilbyde et 80m2 stort mødelokale med diverse AV-udstyr og internetopkobling

Share your wonders: