©  Foto:

Vedersø Strand Camping

Med blot 700 meter til det brusende Vesterhav finder du Vedersø Strand Camping, og stedet har derfor den helt optimale lokation for en god campingferie. Campingpladsen ligger naturskønt, og der er rig mulighed for gode gåture og cykelture. Derudover har campingpladsen også skønne aktiviteter med blandt andet en stor opvarmet swimmingpool med vandrutsjebane og børnepool.

Vedersø Strand Camping befinder sig godt i den Vestjyske Natur, hvor du altid vil møde det imødekommende værtspar Birthe og Tage Gammelgaard. 

Campingpladsen har masser af faciliteter, og området omkring pladsen byder på en unik natur og spændende seværdigheder for hele familien.

Vedersø Strand Camping byder også på et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Stedet tilbyder moderne faciliteter, og har blandt andet en stor opvarmet swimmingpool med vandrutsjebane.

Derudover tilbyder campingpladsen også et varieret udvalg af pladstyper. Dette er teltpladser, normalpladser, store pladser, komfortpladser (mulighed for tilkobling af vand), fastliggerpladser og ”stellplätze” pladser.

Udover dette har Vedersø Strand Camping også mobilehomes beliggende tæt på reception, swimmingpool, butik og aktiviteter.

Vedersø Strand Camping har også et stort udvalg af aktiviteter for at sikre jer en god aktiv ferie. Dette er blandt andet multibane, minigolf og volleybane.

Hos Vedersø Strand Camping kan din hund også nyde et bad i hundebadet, efter en tur på stranden. Campingpladsen har derudover hundeposer på pladsen og vandskåle ved receptionen i højsæsonen.

På pladsens restaurant Havtorn, er gæster med hund velkomne til at spise deres take away mad i teltet lige ved siden af.