©  Foto:

Vejle Kajakudlejning

Ønsker du at opleve Vejle Fjord fra søsiden, har du mulighed for at leje havkajakker ved Vejlekajakudlejning.dk. Kajakkerne kan lejes en hel dag eller blot et par timer. Med i lejen er naturligvis alt nødvendigt udstyr.

Hop i havkajakken og få en fantastisk naturoplevelse på Vejle Fjord. Vejle Kajakudlejning holder til ved strandkanten af Tirsbæk Strand, med nem adgang til fantastiske turmuligheder for både nye og erfarne kajakroere.

De 4 søstærke kajakker kan lejes fra 4 timer til flere dage. Med i lejen følger svømmevest, pagaj og dækken.

Kajakkerne bookes via hjemmesiden, og kan afhentes ved Tirsbæk strand. Du skal selv sørge for at låse kajakkerne op, justere fodpedal, iklæde dig udstyr, sætte kajakken i vandet og på plads igen efter brug - der findes en god beskrivelse til alt det praktiske HER

Når du er kommet ombord i din kajak, kan du se frem til en sjov oplevelse i storslåede naturomgivelser. 

Det er vigtigt at du sætter dig godt ind i sikkerheden på havet, inden du tager på tur. Læs alle regler for sikker sejlads HER.

Det er ikke tilladt for børn under 12 at sejle i egen kajak. Du må kun sejle på nordsiden af Vejle Fjord. Det er ikke tilladt at krydse sejlrenden. Alle deltage skal bære redningsvest og være i stand til at svømme 300 meter i åbent hav.