Vejlen Bed & Kitchen

Foto: VisitAalborg
Overnatning
Bed & Breakfast
Vejlen Bed & Breakfast byder på idylliske og rolige omgivelser i landlige rammer. Fra altanen kan du nyde den underskønne udsigt over Limfjorden, mens den betagende have indbyder til en dejlig gåtur.  
Adresse

Vejlen 88

9430 Vadum

Hvis du booker en overnatning hos Vejlen B&B, får du ikke blot et lille værelse. Nej her bliver du nemlig indkvarteret i din egen lille lejlighed med privat altan, køkken, stue og eget badeværelse. Du skal derfor ikke dele denne luksus med andre.

Køkkenet har alt hvad du skal bruge – fra kogeplader og miniovn til brødrister og æggekoger. Ønsker du at se lidt tv er dette også muligt, og med cirka 60 kanaler og DVD-afspiller er der nok at gå i gang med. I den store have kan du sætte dig til rette på en af de i alt 6 terrasser, nyde havens egen sø/dam, eller hilse på hønsene i baghaven.

Ekstra Luksus

Skulle du få lyst til lidt ekstra luksus, bestående af grillmad og ’spabad’, så er Vejlen B&B klar til at hjælpe dig på vej til dette – for her kan du leje en grill, mens badeværelsets badekar kan gøres klar med lidt lækker boblebadesæbe for en ekstra skilling.  

Fra øst og vest

Vejlen B&B er perfekt placeret i midten af landet, hvilket betyder, at der hverken er langt til Vesterhavet eller Østkysten. Blot 25 km mod vest ligger både Blokhus der byder på strand, shopping og restauranter og forlystelsesparken Fårup Sommerland. Til øst kan du blandt andet finde den gamle fiskerby Hals, hvor du kan nyde en gammeldaws isvaffel ved Lystbådehavnen, og i sommerferieperioden opleve Skansespillet, der opfører kendte musicals på Hals Skanse.

Læs mere om Vejlen Bed & Breakfast i Vadum…

 

 

Adresse

Vejlen 88

9430 Vadum

Facilities

Rygning forbudt

Parkering

WiFi

Eget bad

Barneseng

Køkken

Vaskemaskine

Have

Terrasse

Tv

Håndklæder/linned inkluderet i prisen

Opholdsstue

Havemøbler

Kapacitet: Senge (2+2)

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af