©  Foto:

Venø Kro - Struer

Venø Kro er en charmende lille kro på vestsiden af Venø. Kroen ligger i naturskønne omgivelser tæt på Limfjorden. Kroen ligger 5 km for færgelejet og kun 200 m for Venø havn.

Venø kro

Venø Kro er en charmende lille kro på vestsiden af Venø i de mest fantastiske naturskønne omgivelser tæt på Limfjorden. Der er udsigt til Limfjorden fra kroens lokaler, samt en hyggelig gårdhave der kan bruges, når vejret tillader det, herfra kan du også nyde solnedgangen. Venø kroen ligger kun 5 km for Venø færgeleje og 150 m for Venø havn.

I køkkenet kan du finde retter, som både er baseret på lokale og internationale råvarer. Det som Venø kro specielt er kendt for er deres ”Venøbøffer” og ”rulleål”, samt skaldyr og kød fra kvæg, som endda har græsset på nordspidsen af Venø. De sidste mange år har Venø kro haft et samarbejde med Venø Seafood, derfor er der altid friske skaldyr på menuen og hummer i restauranten. Blandt favoritterne er der en hel fantastik skaldyrsfad, hvor du blandt andet finder hummer, øster, krabbekløer og muslinger fra Limfjorden.  

For at være sikker på et bord, så bestil bord inden ankomst!

 

Øen Venø med sin placering i Limfjorden, er en mindre ø, som kun er 7,5 kilometer lang og 1,5 kilometer bred. Der er dog masser af natur og dyreliv på Venø, som du blandt andet kan du opleve på skønne vandrer- og cykelruter for alle. På Venø finder du også Venø Danmarks mindste kirke.

 

Åbningstider på Venø Kro

Venø Kro har åbnet halvdelen af året, hvilke er forår og sommerperioden. Dog kan Venø Kro holde lukket på nogle ugedage, hvilket er afhængig af tidspunktet på året. I vinterhalvåret vil Venø Kro gerne åbne op for større og mindre selskaber. Her skal du kontakte dem for yderligere information.

Se øvrige åbningstider på www.venoekro.dk/aabningstider

 

Kontakt

For kontakt, åbningstider eller mere information om Venø Kro: Venø Kro

 

Sejltider med Venø Færgen:

Venø er som sagt en ø, som du kun kan komme i til ved at krydse Limfjorden. Derfor skal du med Venø færgen, som kun tager ca. 3 minutter.

Færgens sejlplan:

Hverdage: Hvert 20. minut indtil kl. 18.00 på minut-tallene 00, 20 og 40. Derefter hver 30. minut på minut-tallene 00 og 30 indtil kl. 24.00.

Lør-, søn- og helligdage: Hvert 30. minut indtil kl. 24.00 på minut-tallene 00 og 30.