VisitDenmark

Venø Kro - Struer

Venø Kro er en hyggelig lille kro beliggende på vestsiden af Venø i naturskønne omgivelser og helt tæt på Limfjorden. Kroen ligger 5 km nord for færgelejet og kun 200 m nord for Venø havn.

Fra kroens lokaler kan udsigten til Limfjorden og solnedgangen nydes og gårdhaven benyttes, når vejret tillader. Køkkenet byder på lokale samt internationale retter med råvarer fra nær og fjern.

Noget af det Venø Kro er kendt for er ”Venøbøffer” samt ”rulleål” og selvfølgelig skaldyr og kød fra kvæg, som har græsset på nordspidsen af Venø.
Venø Kro har de sidste år har de haft et samarbejde med Venø Seafood, så der altid er friske skaldyr på menuen og hummer i eget bassin i restauranten. Blandt specialiteterne er der et helt fantastisk skaldyrsfad med bla østers, hummer, muslinger og krabbekløer fra Limfjorden.

Det er en god ide at bestille bord inden ankomst! 

 

 

Åbningstider på Venø Kro

Venø Kro holder åbnet halvdelen af året - i forår/sommer perioden. Dog holder Venø Kro lukket på forskellige ugedage, afhængig af tidspunktet på året. I vinterhalvåret åbner Venø Kro gerne op for større og mindre selskaber. Kontakt dem venligst for yderligere information.

Se øvrige åbningstider på www.venoekro.dk/aabningstider

 

Sejltider Venø Færgen:

For at komme til Venø, skal man en tur over Limfjorden med Venø Færgen - og det tager ca. 3 minutter.

Færgen sejler som følgende:

Hverdage: Hvert 20. minut indtil kl. 18.00 på minut-tallene 00, 20 og 40. Derefter hver 30. minut på minut-tallene 00 og 30 indtil kl. 24.00.

Lør-, søn- og helligdage: Hvert 30. minut indtil kl. 24.00 på minut-tallene 00 og 30.

 

Øen Venø ligger i Limfjorden og er kun 7,5 kilometer lang og 1,5 kilometer bred, men er rig på natur og dyreliv. Det kan du bl.a. opleve på de skønne vandreruter og cykelruter for alle. Derudover har Venø Danmarks mindste kirke.