©  Foto:

VestEvent

Løkkens fantastiske eventvirksomhed VestEvent, står klar med åbne arme til at tage imod dig, som trænger til en oplevelse ud over det sædvanlige! Så er du til outdoor og action så er VestEvent netop det perfekte valg for dig!

VestEvent - naturoplevelser hele året

VestEvent er en nordjysk eventvirksomhed med base langs Vestkysten i Løkken, og arrangerer anderledes outdoorevents for virksomheder og private 365 dage om året i hele landet. VestEvent er specialister i aktiviteter, der er tilpasset forholdene omkring Vesterhavet og unikke naturområder, og opererer med stor fascination af og kærlighed til naturen.

Vi tilbyder forskellige teambuilding aktiviteter for grupper, samt oplevelser som rappelling, træklatring, MTB-ture, Landrover Safari og hygge omkring lejrbålet.

VestEvent tilbyder aktiviteter som break-off til møder, personaledage, selskaber og fester, og kan håndtere mindre grupper fra 8 personer og optil 600 personer.

Se film om VestEvent her: https://www.youtube.com/watch?v=VqH8M8LMokM&t=1s

Har du behov for yderligere information vedrørende vore aktiviteter, eller ønske om event, venligst kontakt VestEvent via mail eller tlf.