©  Foto:

Vestjyllands Højskole

Fra vandringer, over tegne-, male-, skrive- og dansekurser, til mere traditionelle tale og tænke kurser. På Vestjyllands Højskole tilbydes der forskellige ’korte kurser’ samt længere højskolekurser. Emnerne spænder vidt. På Vestjyllands Højskole mødes kulturer, og sammen bliver man klogere med fantastiske mennesker samt får uforglemmelige minder.

Vestjyllands Højskole er inspireret af Grundtvig, og er en almen-kreativ folkehøjskole med plads til 80 elever på de lange højskolekurser og lidt flere på ugekurserne.

På højskolen finder du både danske og internationale elever, og der er ofte elever fra hele verden - men med overvægt af danske elever.

Vestjyllands Højskole er smukt beliggende ved Ringkøbing Fjord, og var en af de første højskoler, som tog fat på den nye madlavning, kombinerede det med stor viden og praksis om grøn økologi og egne hjemmegroede produkter fra skolens forundringens have. For sine daglige sanselige og økologiske oplevelser er skolens køkken både berømt og prisbelønnet.

Et kort kursus er et slags mini-højskoleophold. En uges ferie med grøn samvittighed, hvor du sammen med andre vågne og nysgerrige mennesker kan blive klogere på det, der interesserer dig - og få åbnet øjne og ører for nye emner. 

Vestjyllands højskole er spændt ud mellem kunst og læring og med en økologisk iværksætter praksis som platform ser Vestjyllands Højskole på det hele menneske og sammenhænge som det indgår i – både lokalt, nationalt og internationalt.