©  Foto:

Vestjysk Bank Hvide Sande

I Vestjysk Bank i Hvide Sande får du altid en personlig og kompetent rådgivning med udgangspunkt i netop dit liv – og dine ønsker og behov.  Du kan ringe eller skrive direkte til din rådgiver, uanset om du har spørgsmål om køb af bolig, pension, investering – eller alt det midt i mellem. Din rådgiver er naturligvis også altid klar til at holde et personligt møde med dig.

Vil du have et tilbud på, hvordan Vestjysk Bank kan gøre en positiv forskel for din økonomi, er du meget velkommen til at kontakte banken eller kigge forbi din lokale filial i Hvide Sande. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende – og du får altid hurtigt svar på din henvendelse.

Vestjysk Banks filial i Hvide Sande ligger på torvet ved havnen. Her får du nærværende og personlig rådgivning af engagerede medarbejdere, der kender lokalsamfundet og det lokale erhvervsliv. De lægger vægt på at lære dig at kende og opbygge en god relation – for det er grundlaget for at yde individuel rådgivning og tilbyde de løsninger, der passer bedst til netop dit liv og din økonomi.

I Vestjysk Bank skal bankrådgivning være trygt og ukompliceret. Derfor har medarbejderne fokus på at forklare tingene enkelt og i et let forståeligt sprog.

Din lokale bank

Vestjysk Bank er blandt de 10 største banker i Danmark og har en ambition om at være Danmarks stærkeste lokalbank for både privatkunder og erhvervskunder. Banken lægger stor vægt på at være tæt på dig. Dit hjem. Dit arbejde. Din sportsklub. Vestjysk Bank har et stort engagement i lokalområdet og bakker op om mange klubber og foreninger i og omkring Hvide Sande.