©  Foto:

Vestjysk Bank Ringkøbing

I Vestjysk Bank i Ringkøbing får du nærværende og kompetent rådgivning gennem hele livet, uanset om det drejer sig om køb af bolig, pension, investering – eller alt det midt i mellem. Du har din egen personlige rådgiver, som du altid kan ringe og skrive direkte til.

Vil du have et tilbud på, hvordan Vestjysk Bank kan gøre en positiv forskel for din økonomi, er du meget velkommen til at kontakte banken eller kigge forbi filialen på Torvet i Ringkøbing. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende – og du får altid hurtigt svar på din henvendelse.

Din lokale filial af Vestjysk Bank ligger på Torvet i hjertet af Ringkøbing. Størstedelen af filialens medarbejdere bor i lokalområdet, og fælles for dem alle er, at de brænder for at gøre en forskel for kunderne.

I Vestjysk Bank bliver du mødt i øjenhøjde af en rådgiver, som gerne vil lære dig at kende. Det giver nemlig de bedste forudsætninger for at yde rådgivning, der tager udgangspunkt i netop dit liv samt dine planer og drømme. Rådgiveren er din medspiller, som har fokus på at skabe merværdi og økonomisk tryghed for dig.

Din lokale bank

Vestjysk Bank er blandt de 10 største banker i Danmark og har en ambition om at være Danmarks stærkeste lokalbank for både privatkunder og erhvervskunder. Banken lægger stor vægt på at være tæt på dig. Dit hjem. Dit arbejde. Din sportsklub. Vestjysk Bank har et stort engagement i lokalområdet og bakker op om mere end 100 foreninger i og omkring Ringkøbing.