©  Foto:

Vigsø Feriecenter

Vigsø Feriecenter, nær Hanstholm i Thy, ligger tæt ved Vesterhavet og i naturen, og du har udsigt så langt øjet rækker og kan høre bølgernes brusen og vindenes susen.

Eller det stik modsatte hvis vejret tillader, havblik og total stilhed, hvor man kun hører fuglene synge.

Feriecentret har badeland, minigolf og restaurant.

Syd for Hanstholm ligger Nationalpark Thy, 24.370 ha, strækker sig i et op til 12 km bredt bælte langs vestkysten fra Agger Tange til Hanstholm. Nationalparken omfatter kyst, klitter, klitplantage og søer.

Ved Vigsø og Hanstholm finder man levn fra 2 verdenskrig bla. Atlantvolden, som strækker sig 9 kilometer langs kysten ved Vigsø og Hanstholm

Thy kan prale af lange, hvide sandstrande langs Vestkysten, smukke badesteder ved Limfjorden og de 2 reneste søer i Danmark, Nors sø og Vandet sø, som er et yndet badested for hele familien.  

Det flade landskab i Thy med idylliske stier og landeveje er ideelt til lange og korte ture på cykle eller til fods. Prøv den nye cykelstil langs Nationalparken, fra Hanstholm til Klitmøller eller en af de mange andre ture.

Hanstholm og Thy er et eldorado for lystfiskere med mulighed for afslapning med en fiskestang ved fjorden eller i søerne. Eller man kan udfordrere sig selv på "det Gule rev” - en af Europas bedste havfiskepladser.