©  Foto:

Vilsted Sø Ferielejlighed

I den gamle Vilsted Åkro, er der indrettet en ferielejlighed med plads til 6 personer. Her har du et godt udgangspunkt for en ferie med aktiviteter i naturen, ad Hærvejen ved søen mv. og samtidig en tryg base med plads til hele familien.

Drømmer I om en familieferie midt i den Himmerlandske natur? Så er ferielejligheden ved Vilsted Sø det oplagte valg for jer!

Ferielejligheden er indrettet i den tidligere Vilsted Åkro, kun et stenkast fra Vilsted Sø – Nordjyllands største ferskvandssø og en naturskøn oase i Himmerland.

Selve lejligheden består af en stue med TV og chromecast, et stort og veludstyret køkken, badeværelse og 3 hyggelige soveværelser med plads til 6 personer.

 

Oplevelser ved Vilsted Sø

Vilsted Sø byder på et væld af spændende oplevelser og aktiviteter i naturen. Tag fiskestangen med og nyd en dag ved søen, hvor I kan fiske efter ørred, aborre eller gedde. Alt, hvad I behøver, er et gyldigt fisketegn. Læs mere om fiskeri i Vilsted Sø her.

Skal I udforske naturen omkring søen på to hjul, kan I leje elcykler af Myrhøj Camping, der ejer ferielejligheden. En cykeltur rundt om søen er på 20-25 km, alt afhængig af hvor I vælger at starte. Se priser for cykeludlejning her.

Foretrækker I at vandre, så kan I tage hele ruten rundt om søen på 20 km, der tager jer forbi byerne Ranum og Vilsted. Eller I kan vælge enten den nordlige rute på 12 km eller den sydlige rute på 10,5 km. Se de afmærkede vandre-, ride-, og cykelruter på kortet her.

I har også mulighed for at leje SUP-boards og kanoer, så I kan nyde dagen på søen. Find priser m.m her.