©  Foto:

Virksund Camping

Charmende og hyggelig familiecampingplads direkte ned til den sydlige del af Limfjorden. Her findes der både vandrutsjebane, minigolf og fantastik udsigt fra plads til fjorden, så skal du tættere på vandet bliver du våd.

Virksund Camping

Er dine forventninger til et campingophold, at der bydes på en personlig og venlig oplevelse? At faciliteterne er rene og velholdte samt et velplejet campingareal? 

Så er du på rette vej med Virksund Camping.

Virksund Camping er med sin beliggenhed direkte ved Limfjorden, nabo til en stor lystbådehavn og et flot sommerhusområde, hvilket også giver masser af oplevelser udenfor pladsen. I vandet boltrer sig gerne en større mængde af sæler til stor underholdning for gæsterne.

Virksund Camping er for de modne campister, gerne ifølge med børn eller så vel børnebørn. Campingpladsen byder på et mini vandland med vandrutsjebane og børnepool. Derudover finder du en minigolfbane og en mindre legeplads. Der er også café og butik med et mindre udbud af kolonialvarer, samt et menukort med et spændende program. Som noget nyt har campingpladsen forpagtet den nærliggende sø, som med sine 40 ha byder på masser af muligheder for fiskeri. Det er fisk som aborre, helt, ørreder, brasner og gedder der byder sig til. Et fiskekort koster kun kr. 100 pr. dag.

Virksund Camping har sin helt egen prispolitik, her bliver overnatningsprisen udregnet efter antallet af timer, som på en parkeringsplads. Uanset person antallet, så er prisen den samme for den lejede plads. 

Skal du tættere på vandet bliver du våd.

 

Information 

For kontakt, åbningstider eller mere information om Virksund Camping: Virksund Camping