©  Foto:

We Feat Aalborg

We Feat er et 100% økologisk madsted med fokus på sundhed, både fysisk og mentalt, men også socialt. Nyd en af deres lækre MEAL-BOWLS og de friske råvare med god samvittighed.

Maden, som laves foran gæsterne, serveres i en bowl og man kan følge med i hele processen. Ydermere går de meget ud af at lave en lækker kop kaffe, som er deres eget private label fremstillet efter lige netop deres smag, og sidst laver de på stedet et super udvalg af lækre friske juice med masser tanker bag. Der er masser af muligheder for vegetarer, veganere og allergikere, men også kødspisere. Al take-away serveres i bionedbrydelig emballage eller 100% genbrugt plastik.

Hos We Feat er mennesket og oplevelsen i fokus. Det ypperste mål er at finde frem til lige netop dét den enkelte gæst ønsker og gøre meget ud af at gøre lidt ekstra, hver gang der tales med en gæst.
Stedet er indrettet så man vil finde det indbydende, med en god og hyggelig atmosfære og stemning. Der er mulighed for at sidde og arbejde da der sørges for WiFi og strøm overalt i butikken.

We Feat åbner tidligt om morgenen og står klar med diverse friske morgenmadsprodukter. Hele formiddagen bruges på at skærer alt op i hånden, så der sikres at kvalitet og friskhed er i top. Derudover er We Feat modtager af Det Økologiske Spisemærke.

Læs mere om We Feat i Aalborg...