©  Foto:

Wendorff

Alt brød der forlader bageriet har været i hænderne på kyndige fagfolk, der er traditionerne tro, og som ved, hvad de laver.

Hvert brød er unikt og vil aldrig kunne laves på store fabrikker. Det kræver nemlig fornemmelse for dejen, og en menneskelig hånd at styre dejen i den helt rigtige retning. Dejen skal i dygtige hænder. Hver gang. Bageriet går nemlig ikke på kompromis, og tager ingen smutveje.

Alt er lavet fra bunden – også deres surdeje, som er basis for store dele af deres produktion. Surdejene bliver passet og opfrisket hver dag – hele året rundt. Bagerne er tidligt oppe, selv i juledagene og nytårsmorgen, uanset vind og vejr, for at pleje surdejene, hvor butikkerne har lukket. For-arbejdet er væsentligt og intet kan forceres, i den langsommelige proces det er, at fremstille det perfekte brød. Det kræver tålmodighed, tid, og så lidt mere tid – men så fornægter resultatet sig heller ikke.

Hos Wendorff finder du et sofistikerede sortiment af konditorkager, der er perfekte til at imponere dine gæster med. Den gode smag i deres kager kommer af deres gode råvarer og dygtige personale. Uden den faglige ekspertise og udsøgte råvarer ville det ikke være muligt at lave de velsmagende kager som Wendorff er kendt for.

I deres butikker kan du altid finde et lækkert og kreativ udvalg af tærter og små kreationer. Når jordbærsæsonen starter, laver de deres populære jordbærtærte med fynske jordbær på en kransekagebund og vaniljecreme.