©  Foto:

X-Trails mountainbike rute

Mountainbike ruten for adrenalinjunkien.

Et mountainbike spor for de som elsker fart

X-Trails er et mountainbike spor, med beliggenhed blot 1 km fra Haderslev Centrum. Sporet består af 500 meter intensiv, teknisk 2 mands bane. Det er en blanding mellem et traditionelt downhill spor og en cykelcross bane. Der er hele tiden forskellige muligheder for valg af spor og forhindringer og de 2-3 separate spor møder og krydser hele tiden hinanden. 
 
X-Trails er tænkt som et konkurrence spor, med start fra en rampe, hvor to ryttere bliver sendt afsted på samme tid. På vej mod mål, må man vælge de rigtige spor, for at komme først.
Der er flere valgmuligheder. Alle spor er udfordrende - også selvom man vælger den nemme vej. Der er små og store berms, drops, hop, rockgarden, to tabletops og tre gode nedkørsler. Der er en lang og 2 korte stigninger.

Parkering

Der kan parkeres for enden af Fjordagerbakkevej i højre side af vejen. Parker IKKE på X Yachts P Plads. Der skal være plads til, at lastbiler kan komme forbi med Yachts.
Der kan også parkeres i bunden af Fjordagerbakkevej på det grønne areal. Der, hvor man kommer i mål på sporet.

Første gang du besøger X-Trails?

Kontakt gerne X-Trails Haderslev  første gang du besøger sporet så kører vi turen med dig. Du kan kontakte dem ved at skrive til dem på facebook

Husk altid hjelm og eventuelt andet beskyttelse! Biler og andre køretøjer ikke er tilladt på marken.