©  Foto:

Zefside

I et 220 kvadratmeter stort kælderlokale med højt til loftet i indre København finder du Zefside, en cocktailbar, hvis koncept er fest og gode cocktails.

På baren Zefside er der en afslappet atmosfære, hvor du kan komme lige efter arbejde til en fyraftenscocktail eller stadset op i det vildeste skrud som en anden dansemus.

Forskellige DJ's spiller hver weekend lounge, deephouse, nu disco og andre elektroniske musikgenrer. Der er plads til alle på Zefside, uanset om du kommer i jeans eller jakkesæt, eller du er 22 eller 38 år. Du skal være 22 år for at komme ind.

Zefside har det, som mange andre cocktailbarer mangler eller bevidst har fravalgt - et dansegulv. Det er ikke prangende stort, men det er der til dem, der har lyst til at lufte danseskoene til langt ud på natten. Resten kan nyde deres cocktails i sofaerne eller de høje stole rundt langs baren.

Happy hour hver fredag

Manden bag Zefside, Simon Haugaard Pedersen, er manden der startede den populære og ligeså afslappede cocktailbar Kassen på Nørrebro. Konceptet er det samme i indre by.

Zefside har seks timers happy hour hver fredag kl. 16:00 - 22:00 med dobbelt op på udvalgte cocktails. To cocktails koster mellem DKK 70-85.