Grøn oplevelse
©  Foto:

Zleep Hotel Aarhus Skejby

Zleep Hotel Aarhus Skejby ligger tæt på Aarhus med gode transport muligheder ind til Aarhus bymidte, tæt på motorvejen og Skejby Universitetshospital. Hotellet er nybygget med alle moderne faciliteter, og samtidig et hyggeligt og stemningsfuldt hotel. 

Zleep Hotel Aarhus Skejby har 100 værelser som alle er indrettet med kvalitetsinteriør, som man kender det fra andre Zleep hoteller. Lobbybaren emmer af god stemning, og der er der rig mulighed for at nyde en kold fadøl. For de træningsinteresserede er det muligt at benytte deres fitnessrum, hvor hele kroppen kan trænes igennem.

Nem transport og tæt på Aarhus centrum

Ankommer du i bil til hotellet, kan du benytte den gratis parkeringsplads. Desuden ligger hotellet kun 200 meter fra nærmeste letbane station, hvilket også gør det nemt for dig, der er gående, at finde vej til og fra hotellet i Skejby.

Gode rammer for alle

Du får gratis WiFi og parkering, en kvalitetsseng, et rummeligt bad, fladskærms tv og mulighed for at nyde en varieret morgenmad i hotellets morgenmadsbuffet, der desuden har "Det økologiske spisemærke bronze".

Zleep Hotel Aarhus Skejby ligger tæt ved Aarhus Universitetshospital med hurtig og nem adgang til og fra motorvej E45.

DGNB bæredygtighedscertificering

Zleep Hotel Aarhus Skejby lever op til de højeste krav for bæredygtige byggerier i Danmark. Hotellet er således modtager af DGNBs bæredygtighedscertificering i guld. Byggeriet lever op til en lang række krav inden for miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed. Ingen materialer, hverken ydre eller indre, er sundhedsskadelige, indeklimaet er sundt, og der er store, grønne arealer i nærheden. På Zleep Hotel Aarhus Skejby kan du sove godt med god samvittighed.

Se, hvad andre deler på Instagram

#zleephotels #visitaarhus #visitaarhusregion