Gå til indhold
Julemarked i Den Kongelige Køkkenhave Gråsten Slot

Julemarkeder i Danmark

Foto: Kim Toft Jørgensen

Kom i julestemning på julemarkederne i Danmark. At gå på julemarked her i hyggens hjemland er en dejlig oplevelse for store som små. Hyg dig med glögg, æbleskiver, honninghjerter, julemænd og tindrende julelys i mørket. 

Vi guider dig her til de bedste julemarkeder. 

Liste
Kort

Samlet liste over alle julemarkeder i Danmark

Vi har her listet alle julemarkeder i hele Danmark - her finder du små lokale julemarkeder/julestuer såvel som de helt store julemarkeder. Tag dig tid til at kigge på de mange tilbud, som hele Danmark rummer i forbindelse med denne smukke højtid. 

Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus
Foto: Skulpturparken Blokhus

Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus

Velkommen til en magisk jul i Skulpturparken Blokhus. Her lyser millioner af julelys parken op og skaber magiske juleoplevelser for store og små.

Læs mere
Hyggelige, lokale julemarkeder i Aarhus
Foto: Kristian Krogh

Hyggelige, lokale julemarkeder i Aarhus

Hvis du elsker jul og julemarkeder, så er du heldig - Aarhus har nemlig et væld af små, lokale julemarkeder, hvor du er garanteret julehygge og masser af julestemning.

Læs mere
Egeskov Julemarked
Foto: Egeskov

Egeskov Julemarked

Kig forbi til én af landets største slotsjulemarkeder

Læs mere

Julemarked på Harridslevgård Slot

Oplev Harridslevgaard pyntet op til jul og hyggeligt julemarked i Riddersalen hver weekend fra 19. november til 11. december 2022!

Læs mere
Jul i Tivoli
Foto: Lasse Salling

Jul i Tivoli

Hjerternes Fest og snegaranti til Jul i Tivoli

Jul i Tivoli er altid - også med ekstra forbehold - en virkelig hyggelig juleoplevelse og varer fra 19. november til og med 2. januar 2021. Årets julet...

Læs mere
Jul på Gavnø
Foto: Gavnø Slot

Jul på Gavnø

Igen i år pynter baronessen op til Jul på Gavnø Slot. Traditionen med julemarked på Gavnø Slot startede for 15 år siden og i dag vokset sig så stor, at det er Danmarks største julemarked.

Det histori...

Læs mere
Historisk julemarked i Odense
Foto: Andreas Bastiansen

Historisk julemarked i Odense

Odense Cityforening står for at arrangere det traditionsrige og historiske julemarked omkring Sortebrødre Torv over de to første weekender i december.

Julemarkedet er et af byens største og mest trad...

Læs mere
Jul på Bakken
Foto: Wonderful Copenhagen

Jul på Bakken

Verdens ældste forlystelsespark holder åbent til jul. Du kan opleve Bakken hyllet ind i julestemning med markeder, julehjerter, julefrokoster og alt hvad der hører til i hjerternes fest.

Den gamle fo...

Læs mere
Jul i Nyborg og på Østfyn
Foto: Nicolai Godvin

Jul i Nyborg og på Østfyn

Når juletravlheden spreder sig vil der være ægte julestemning at finde på vores velkendte julemarked, Jul i den gamle Kongeby. Julemarkedet finder altid sted i de to første weekender af december hvert...

Læs mere

Juleside med oplevelser fra alle steder i Danmark

Julen i Danmark er højsæson for hygge med traditioner og magiske oplevelser. Besøg hyggelige julemarkeder over hele landet, tag en skøjtetur i skumringen med børnene, arrangér julegaveindkøb med venner og familie i de små hyggelige danske byer eller i de store med pyntede gågader og Strøget, hyg dig med dejlig julemad og oplev en ægte julestemning i "Den Gamle By i Aarhus" eller i Tivoli i København - du finder vores juleside her. 

Share your wonders: