The floating shelter "Havhytten" is located off the coast at Hvide Klint in North Zealand, just an hour from Copenhagen

Danmarks mest smukke og vilde sheltre

Foto: @mads_tolstrup

Et hotelværelse med udsigt kan være dejligt nok. Men hvorfor ikke overnatte MIDT I udsigten? At overnatte i et veldesignet shelter, giver dig en multisensorisk oplevelse af naturen, hvor du samtidigt kan føle dig tryg og slappe af! 

 

Liste
Kort
Foto: Michael Fiukowski & Sarah Moritz
01

Skåret shelterplads

Denne fantastiske shelterplads ligger på østkysten af Ærø mellem Søby og Ærøskøbing, tæt på både Øhavsstien og cykelrute N8. Fald i søvn til lyden af de blide bølger og start dagen med en dukkert i Det Sydfynske Øhav.

 

Læs mere
Shelter
Foto: VisitFyn - Mette Johnsen
02

Horne Næs Shelter

Dette shelter er placeret på Fyns sydlige kyst, i et skovområde med udsigt over havet fra klippetoppen. Det er det ultimative familie shelter, med plads til 14 mennesker, en vandpost, bålområde, toiletfaciliteter og parkeringsplads. 

 

 

Læs mere
The floating shelter "Havhytten" is located off the coast at Hvide Klint in North Zealand, just an hour from Copenhagen
Foto: @mads_tolstrup
03

Havhytten at Hvide Klint

Denne unikke havhytte er placeret på vandet ud for Lynæs Havn, i Roskilde fjord. Den er perfekt til at holde en lille picnic pause, når du er ude at nyde fjorden på din kayak, kano eller paddle board. 

 

Læs mere
Mosskov Shelter
Foto: RebildPorten
04

Shelters by Mosskov Pavillion

Vågn op til lyden af kvidrende fugle i Mosskovs frodige natur, og nyd en dukkert i Store Okssø kun 700 meter fra sheltrene. 

Læs mere
05

The floating shelter, Copenhagen

Du behøver ikke at tage ud af København for at overnatte i et vildt shelter. Fald i søvn til solnedgangen over vandet i Københavns kanaler og vågn op til kvækende ænder, klar til en dag med spændende storbysoplevelser. 

Læs mere
Foto: Michael Fiukowski & Sarah Moritz
06

Hegnet, Tåsinge

Overnat i et shelter placeret ved strandens kant med en 180 graders havudsigt. Det er det perfekte shelter, hvis du er i gang med at cykle N8 Østersøruten. 

 

 

 

Læs mere
Rørvig Centrets Shelter
Foto: VisitOdsherred
07

Rørvig Centrets Shelter

Rørvig, Nordsjælland er med sin varme atmosfære og bølgende klitter kendt for at være et dansk sommer "hotspot". Her er et helt nyt stråtags shelter blevet opført, som giver dig muligheden for at overnatte ude i naturen, tæt på stranden. 

Læs mere
Shelter ved Slaggaard Banke i Jylland
Foto: Hanne Nielsen
08

Slaggård Banke

Omgivet af den smukke natur ved Slaggård Banke kan du overnatte med kig til stjernerne i dette kombinerede shelter og stjernekiggertårn i to etager. Du er også velkommen til at nyde din frokost ved naturlejrpladsen på din vandretur i området med de mange gravhøje.

Læs mere