Oplev Fyn på skinner

Foto: Peter Kirkegaard - Heartland Festival

Stå af på Odense station og gå på opdagelse i byens charmerende gader, besøg H.C. Andersens hus, eller udnyt de gode shopping-muligheder i det stemningsfyldte centrum. Tag herefter toget mod Svendborg, og oplev en af Danmarks fineste renæssancebygninger, Egeskov slot.

Byer med stationer

Odense

I HC Andersens moderne Odense fornemmer du tydelig byens historie. Nyd den hyggelige atmosfære, smag på madscenen og gå på opdagelse i den gamle bydel...

Kerteminde

Ægte hygge i Kerteminde - Haven ved Havet: Udforsk den smukke natur, rejs tilbage i tiden og lær om vikingerne, der kaldte Kerteminde for deres hjem.

Nyborg

Vidste du, at Nyborg var Danmarks første hovedstad? Den gamle charmerende kongeby har nogle af landets bedste badestrande – og et væld af lokale oplev...

Ringe

Lige midt på Fyn finder du både kultur og natur – eks. i gamle charmerende Brobyværk. Og her er heller ikke langt til vidunderlige Egeskov Slot.

Bogense

Besøg Danmarks hyggeligste købstad og se de fine gamle huse, nyd en is på den gamle havn, shop i de små butikker eller se de store skibe ved marinaen.

Svendborg

Byen med de majestætiske træskibe, Øhavet så langt øjet rækker, hyggelige bindingsværkshuse og brostensgader - bør både opleves til vands og til lands...

Faaborg

Med Det Sydfynske Øhav i forhaven og Svanninge Bakker i baghaven: én af Danmarks ældste og smukkeste købstæder – selve indbegrebet af stokroseidyl

Assens

Smukke børnevenlige strande, dybe skove, unikke attraktioner med masser af aktivitet - og krydret med kulturelle oplevelser for enhver smag.

Middelfart

Ved smukke Lillebælt drager Middelfart med historiske vingesus, kultur og gader fyldt med liv – omfavnet af Danmarks største naturpark.