Midt- og Vestsjælland rundt på skinner

Foto: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center

Tag en tur tilbage i tiden med DSB. Midt og Vestsjælland byder på rig kulturarv, og et imponerende istidslandskab. Besøg UNESCO verdensarv Roskilde Domkirke, og det nærliggende vikingeskibsmuseum, en ægte vikingetrelleborg, eller naturskønne Geopark Odsherred. 

Byer med stationer

Slagelse

Vestsjællands handelsby nr. 1, hvor bymidte, gågade og Vestsjællandscenteret sørger for et bredt udbud af butikker og aktiviteter for hele familien.

Sorø

Sorøs historie er et kapitel for sig. I kan gå i Saxo, Holberg eller Ingemanns fodspor, når I besøger den smukke klosterkirke, eller nyder en gåtur i ...

Korsør

Her er vandet omdrejningspunkt med Storebæltsbroen knejsende flot over byen. Korsør har maritim stemning og hyggelige fiskerhuse i alverdens farver.

Kalundborg

Med fjorden som nabo! Fra livlige aktiviteter og events i Havneparken strækker byen sig op ad skråningerne og byder på en købstad med sjæl og hygge.

Holbæk

I Holbæk træder I direkte ud på byens shoppinggade med mange butikker og hyggelige cafeer. Også byens havnemiljø har et skønt udvalg af spisesteder.

Køge

Den historiske købstad er fuld af herlige oplevelser – både med og uden børn. Her er skønne skove og strande og ikke mindst et pulserende handelsliv.

Ringsted

Her er Danmarks ældste teglstenskirke og flotte sporvogne på Sporvejsmuseet. Er du til shopping, har Ringsted Outlet kendte brands med store rabatter.