The Infinite Bridge, Aarhus

På skinner i og rundt omkring Aarhus

Foto: Dennis Borup Jakobsen

Tag til Aarhus og omegn med DSB og oplev det perfekte mix af kultur, storby, fine strande og frodige skove i Silkeborgs søområder. Gå på opdagelse i regionens anerkendte museer, smag dig gennem diverse street food boder, eller nyd naturen på en kanotur i Gudenåen. 

Byer med stationer

Horsens

Europas største fængselsmuseum, verdens største Michael Kvium-samling og Den Genfundne Bro med udsigt over Gudenåen. Et skønt mix af kultur og natur.

Odder

Danmarks mest børnevenlige badestrand, skattejagter og en bilfri ø ikke langt derfra. Odder indbyder til oplevelsesrig ferie for alle, store og små.

Juelsminde

Strand, shopping og spisesteder samlet på ét sted. Juelsminde emmer af havnecharme på den der energiske og samtidig helt-ned-i-tæerne-rolige måde.

Randers

Tæt på den smukke natur ved Gudenåen og Naturpark Randers Fjord ligger middelalderbyen Randers med Danmarks ældste gågade og en unik atmosfære.

Viborg

Domkirkebyen Viborg er en af Danmarks ældste byer med en spændende og drabelig historie, hyggelige, gamle gader og en naturskøn beliggenhed ved Hærvej...

Grenaa

Yderst på Djursland, Danmarks næsetip, ligger Grenaa, der er Djurslands største by. Mange specialbutikker med et bredt sortiment af mærkevarer.

Aarhus

Storbyen hvor du har det hele tæt på: Oplev museer og moderne kunst af international kaliber, urbane madmarkeder og restauranter i Michelin-klassen.

Ry

Centralt placeret i Søhøjlandet for foden af Himmelbjerget finder du Ry. Livlig lille stationsby der er et godt udgangspunkt for aktiv ferie.

Silkeborg

Naturen, kulturen og bylivet er med til at gøre Silkeborg til en helt særlig plet på Danmarkskortet. Silkeborg har status som Danmarks Outdoor Hovedst...

Mariager

Mariager er en by fyldt med charme og atmosfære. Her er husene skæve, vejene af brosten og bindingsværkhusene er prydet med roser