Fishing at Møns Klint

Sydsjællands vidundere på skinner

Foto: Sascha Bendix

Tag toget til Sydsjælland og oplev resten til fods. Her er der fantastiske vandreruter, frodige skove, og hvide klinter med betagende udsigter. Lad skinnerne føre dig videre på opdagelse efter danske kulturarve såsom danske slotte og herregårde, eller tag forbi actionfyldte Camp Adventure.

Byer du kan stå af i ......

Præstø

Præstø er en idyllisk perle tæt på kysten med charmerende brostensbelagte gader, hvor I finder spændende butikker og spisesteder i Michelinklassen.

Vordingborg

I Vordingborg kan I gå på opdagelse i historien på Vordingborg Borgruin, hvor også byens varetegn ”Gåsetårnet” og Danmarks Borgcenter befinder sig.

Nakskov

Oplev Danmarks ø-rigeste fjord naturpark Nakskov Fjord – og gå på opdagelse i Nakskovs mange hyggelige og små stræder med en af Danmarks ældste gågade...

Maribo

Domkirkebyen Maribo har sin helt egen hyggelige købstadsidyl midt i Naturpark Maribosøerne. Sejl med turbåden Anemonen, se Frilandsmusset og den smukk...

Nykøbing Falster

Nykøbing Falster er en stemningsfuld by smukt beliggende ned til Guldborgsund. Tag på en eventyrlig tidsrejse i Middelaldercenteret eller oplev Guldbo...

Næstved

I Næstved kan I shoppe løs i Sydsjællands største shoppingby og samtidig lade jer fascinere af Næstved Kunstbys gavlmalerier, som findes rundt i byen.

Haslev

Haslev er en lille stationsby omgivet af et smukt herregårdslandskab med et hyggeligt handelsliv og Skandinaviens største indendørs kræmmermarked.

Rødvig

Rødvig ligger ved foden af Stevns Klint og er kendt for sit charmerende havneliv med fiskekuttere, lystbåde, badestrand og hyggelige spisesteder.