©  Foto:

Aarhus Congress Center

Aarhus Congress Center i Scandinavian Center Aarhus ligger i hjertet af Aarhus, som er en del af Danmarks største hotel- og kongrescenter. Nærmeste nabo er Musikhuset Aarhus og Radisson BLU Scandinavia Hotel Aarhus. Med denne fine placering er Aarhus Congress Center et oplagt emne til dit møde eller kongres.

Centerets femstjernede konferencefaciliteter er indrettede til at rumme store og små arrangementer. Fra de helt store konferencer, kongresser, receptioner, fester, events til koncerter med op til 4000 gæster. Total arealet i kongressalen er 1782 m2.

De perfekte rammer

Aarhus Congress Center har de perfekte rammer og faciliteter til kongresser og møder og er også et oplagt sted til banket og udstillingsaktiviteter. Centerets store, smukke kongressal kan rumme op til 2400 deltagere. Derudover er stedet ideelt til et bredt udvalg af kulturelle arrangementer.

Professionel konferenceafdeling

Aarhus Congress Center har en professionel konferenceafdeling, som tager hånd om arrangementet fra start til slut. Alt kan lade sig gøre – og mindre arrangementer bliver afviklet på Radisson Blu Scandinavia Hotel, som driver Aarhus Congress Center.

Aarhus Congress Center er et spændende og helt igennem professionelt mødested og desuden en bygningsmæssig attraktion i sig selv.
 
#aarhuscongresscenter  #visitaarhus