©  Foto:

AarhusGuiderne

AarhusGuiderne er en stab af 50 erfarne, sprogkyndige og autoriserede guider, som alle står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

Byvandringer og rundvisninger

AarhusGuiderne har lang erfaring med at udvikle og tilrettelægge professionelle guidede ture til alle attraktioner i Aarhus og Jylland. De kender alle Aarhus’ seværdigheder og kan de gode Aarhus-historier.

AarhusGuiderne tager dig rundt i hele byen og fortæller om Aarhus før og nu og om de mange spændende seværdigheder. Tag f.eks. med på byvandringer med forskellige temaer.

Eller få en rundvisning på Aarhus Rådhus inklusive tårnopstigning, hvor du kan se Aarhus fra oven.

Se tider og mødested her.

Specialture med forskellige temaer

AarhusGuiderne arrangerer gerne specielle ture efter dine behov og ønsker. Byd dine gæster og kunder på en spændende tur om f.eks. Aarhus’ historie fra vikingeby til moderne storby, byens kunst, arkitektur eller slotsparken med dronningens sommerresidens og meget mere. Eller måske en tur til det naturskønne Mols eller af omegnens smukke slotte og herregårde.

Krydstogt-rundvisninger

Krydstogtrundvisninger er specielt tilrettelagte ture i og uden for Aarhus for de mange krydstogtturister, der hver sommer besøger Aarhus.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhusguide #visitaarhus #visitaarhusregionen