VisitDenmark

AarhusGuiderne

AarhusGuiderne er en stab af 50 erfarne, sprogkyndige og autoriserede turistguider, som alle har bestået den autoriserede guideuddannelse og dermed er certificerede af Aarhus Guideforening. 

Byvandringer, busrundvisninger og specialture

AarhusGuiderne har lang erfaring med at udvikle og tilrettelægge professionelle, guidede rundvisninger til alle attraktioner i Aarhus og Jylland både til fods, på cykel og i bus. De kender alle Aarhus’ seværdigheder og kan de gode Aarhus-historier.

Hver lørdag hele året rundt byder de på faste rådhusrundvisninger inklusive tårnopstigning, hvor du kan se Aarhus fra oven. Desuden tilbyder de hver lørdag rundvisning på Dokk1 og de nære omgivelser langs byens nye havnefront.

Byrundtur med turistbus eller på cykel til alle Aarhus seværdigheder

AarhusGuiderne tager dig rundt i hele byen og fortæller om Aarhus’ historie før og nu og om de mange spændende seværdigheder. Tag f.eks. med på byvandringer med Aarhus Explorers lørdage kl. 11.00 eller søndage kl. 12. 00. Der er flere forskellige ture med forskellige sprog og temaer. Se tider og mødested her

Special- og temature i Aarhus

AarhusGuidernes special- og temature er meget populære og kan tilrettelægges, så det passer dine behov. Byd dine gæster og kunder på en spændende tematur om eksempelvis Aarhus og Danmarks vikinger eller slotsture i omegnen. Du kan også tage på ture i hele Jylland og på Fyn. - Mulighederne er mange

Cruise-rundvisninger

Cruise-rundvisningerne er specielt tilrettelagte guidede cruiseture i og udenfor Aarhus for de mange krydstogtturister, der hver sommeren besøger Aarhus.

Guidede limousine-ture

De guidede limousine-ture er for dig, der vil forkæle dig selv, dine gæster eller kunder. Ingen grupper eller opgaver er for små eller for store for AarhusGuiderne.

Aarhus Guiderne sørger for alt, hvad der skal bruges for at gøre dit ophold i Aarhus uforglemmeligt og har serviceret gæster i Aarhus og Jylland siden 1945.

Gratis med AarhusCARD

Med et AarhusCARD kan du gratis komme med på en Rådhusrundvisning eller en guidet tur på DOKK1.

#aarhusguide #visitaarhus #visitaarhusregionen