©  Foto:

Agnes Bed and Breakfast, Bække

Tæt ved Hærvejens vandre- og cykelrute i Bække og tæt på Billund ligger Agnes Bed and Breakfast. Er du Hærvejsgæst, så kontakt Agnes direkte, også hvis værelserne står som bookede på bookingplatformene. Agnes har et godt netværk og kender andre muligheder i lokalområdet. 

Her er der 2 rummelige værelser på første sal i stuehuset til en stor gård, hvor der er en fantastisk udsigt over landskabet. Værelserne er af høj standard, indrettet hyggeligt, moderne og personligt af værtinden selv. Der er fælles badeværelse på 1. sal sammen med værelserne. Fra værelserne er der udsigt til stor og velholdt have med både gode sidde-steder og aktivitetsmuligheder. Stedet indbyder med sin stil og omgivelser til rolig og tidsrigelig ferie med fokus på samvær. 

I tilknytning til værelserne er der en fælles opholdsstue med bord til 4-6 personer, mange spil og et lille køleskab samt TV. Der er kogekande/elkedel med kopper, kaffe og te til. Der kan lånes bestik m.m. hos værtsparret og spises udenfor eller på fælles areal. Der kan ikke laves mad. 

De 2 værelser er forskellige i størrelse og indretning: 

  • Et værelse med dobbeltseng
  • Et værelse med 2 dobbeltsenge, familieværelse på 30 kvm, der er mulighed for at låne weekendsenge, puslepude og barnestol

Kommer I i en større gruppe, skal I være opmærksomme på, at I kan leje hytten Belle, hvor der kan sove 4 voksne. Hytten ligger i Teglgårds have og få meter fra stuehuset. Ved at kombinere værelser og hytte kan I være op til 10 personer. 

Mulighed for vegetarisk morgenmad. 

Værtsparret suppleres af en børnevenlig Golden Retriver og 1kat. 

Gården drives med planteavl, og som gæst er du velkommen til at gå omkring på udendørsarealerne, og det er også muligt at få en guidet tur af værten. 

I haven findes der i tilknytning til overnatningshytten et vildmarksbad, som værelsesgæsterne kan købe sig til brug af såfremt, at der ikke er gæster i hytten. 

Afstande: 
Afstand til Hærvejens vandrerute 0,6 km
Afstand til Hærvejens cykelrute 0,6 km

Afstand til Kyst til Kystruten 2,4 km. (Hvor Kyst til Kyststien på Tværvej møder Klebækvej. Følg grusvejen mod syd/Bække)