©  Foto:

Hytten Belle, Agnes B&B, Bække

Ganske nær Hærvejens vandre- og cykelrute gennem Bække og tæt på Kyst til Kyststien og tæt på Billund ligger Agnes Bed and Breakfast med hytte i haven og værelser på stuehusets loft. 

Ganske nær Hærvejens vandre- og cykelrute gennem Bække og tæt på Kyst til Kyststien og ikke langt fra Billund ligger Agnes Bed and Breakfast med hytte i haven og 2 værelser på første sal i stuehuset. 

Hytten, der er bygget i 2020 ligger mellem æbletræerne i en stor velholdt have. Haven hører til en stor gård, hvor der er en fantastisk udsigt over landskabet. Hytten Belle er 18 kvm stor, og i hytten er der dobbeltseng og  god sovesofa med tilhørende topmadras og et opholdsområde med stole og borde og opbevaringsplads. Uden for hytten er der hyggelig terrasse med havemøbler. Man er velkommen til at opholde sig i haven. 

30 m fra hytten Belle finder du et helt nyt gæstebadeværelse og køkken med alt, hvad der skal bruges. Der indkøbsmuligheder i Brugsen i Bække. 

Er I en større gruppe, som rejser sammen, så er der mulighed for at booke både hytte og de to værelser i Bed and Breakfasten, så I samlet kan være op til 10 personer. Prisniveau: fra 700 kr for 2 personer ved 2 nætter. Der tillægges rengøringsgebyr ved kun 1 overnatning. 

Værtsparret har 1 børnevenlig Golden Retriver og 1 kat. 

Gården drives med planteavl, og som gæst er du velkommen til at gå omkring på udendørsarealerne, og det er også muligt at få en guidet tur af værten. 

I tilknytning til hytten ligger der et vildmarksbad, som kan bruges af hyttens gæster og evt. også af gæster fra værelserne. En helt særlig oplevelse efter en vandre- eller cykeldag at nyde en mørk nattehimmel. 

Mulighed for opladning af elbil. 

Afstand til Hærvejens vandrerute 0,6 km
Afstand til Hærvejens cykelrute 0,6 km

Afstand til Kyst til kystruten 2,4 km.