©  Foto:

BB-Hotel Aarhus Havnehotellet

Nyd et trygt og billigt ophold på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus – vågn op til den smukkeste udsigt ud over Aarhus Bugten og nyd den maritime stemning på BB-Hotel Aarhus "Havnehotellet".

BB-Hotel Aarhus "Havnehotellet" er smukt beliggende på Marselisborg Lystbådehavn kun 2 km fra Aarhus centrum og 3,5 km fra Molslinjens nye færgeterminal. Fra de fleste værelser og lokaler, er der en pragtfuld udsigt over lystbådehavnen og Aarhus Bugt.

Havnehotellet byder på 26 store, lyse værelser, som er enkle, men velindrettede med eget bad/toilet, fladskærms TV, garderobeskab og skrivebord. Værelserne er klar på ankomstdagen fra kl. 13.00 og skal forlades igen senest kl. 11.00 på afrejsedagen.

BB-Hotels

BB-Hotel Aarhus er en del af den danske hotelkæde BB-Hotels med 5 selvbetjeningshoteller i Aarhus, Frederikshavn, Herning, Vejle og i Rønne på Bornholm. Hotellerne har ingen reception, men byder på normal hotelstandard til samme lave pris hele året rundt.

Havudsigt fra 790,-

Book f.eks. et dobbeltværelse på Havnehotellet til kun kr. 750 pr. døgn, et dobbeltværelse med havudsigt fra kr. 790 pr. døgn og et 3-sengs værelse med havudsigt kr. 1050 pr. døgn.

Bestilling foretages via internettet. Din nøgle får du som en dørkode på din faktura via email. Du er altid garanteret den bedste pris ved booking direkte på hjemmesiden www.bbhotels.dk.

Vågn op til den smukkeste udsigt og nyd den maritime stemning på lystbådehavnen, som byder på restaurationer af forskellig slags – fra pandekager og ishus, til bøf og fisk. Skynd dig at booke et af de eftertragtede værelser og få den bedste beliggenhed til den bedste pris.

Der er fri parkering lige uden for hotellet, men husk at registrere bilen. I kantinen er der fri kaffe/te hele døgnet. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes til kun kr. 50 pr. person. Der er desuden mulighed for leje af et mødelokale med plads til maks. 16 personer.

Bemærk venligst, at alle værelser og lokaler er røgfrie, og der må ikke medbringes kæledyr.

BB-Hotel Aarhus er åbent hele året rundt. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#marselisborglystbådehavn #visitaarhus #visitaarhusregion