©  Foto:

Brodal, Vejen

Flotte 1-værelses lejligheder tilbydes i rolige og naturskønne omgivelser, dog stadig tæt på byen. Alle er indrettet med tekøkken, TV samt med bad på alle værelser. Handicapvenlige baderum. Brodal ligger tæt på motorvejsafkørsel 67 mellem Esbjerg og Kolding og lidt væk fra Vejens bymidte. 

Tæt på motorvej E20 mellem Esbjerg og Kolding ved afkørsel 67, der går mod Vejen og Gesten ligger Brodal.

Brodal rummer 6 lejligheder på hver 25 m2. Alle lejligheder har plads til to personer i enkeltsenge, tekøkken, tv og eget toilet og bad. Brodal ligger ideelt for dig, der ønsker overnatning i rolige og naturskønne omgivelser, og dog tæt på byen. Gode parkeringsforhold. Der kan købes ind i butikkerne i Vejen midtby, som der ca 1 km ind til. Brodal har gratis WiFi. 

Lejlighederne på Brodal og beliggenheden er særligt egnet til dig, der har behov for mere end en enkelt overnatning. Du kan være forretningsrejsende, håndværker eller montør. Har du brug for ophold i en længere periode, så kontakt os for et uforpligtende tilbud i forhold til dit behov for ophold.

Hærvejen
Kommer du ad Hærvejen vandre- eller cykelrute finder du Brodal i den nordøstlige ende af Vejen by. Der er gode indkøbsmuligheder mellem Brodal og Hærvejsruten. 

Afstande
Hærvejens vandrerute 2,5 km
Hærvejens cykelrute 2,5 km