©  Foto:

Det Grafiske Magasin

Hold en kreativ kaffepause hos Jane ved Det Grafiske Magasin på Hjarnø. Deltag i en workshop, shop kunst eller slap af med en god kop friskbrygget kvalitetskaffe.

Kunst og kaffe på Hjarnø

Midt på øen Hjarnø i Horsens Fjord ligger Det Grafiske Magasin i en nyrestaureret værkstedsbygning, hvor æstetik, nærvær og socialt samvær er flyttet ind bag murene sammen med kreativ tænkning og store drømme. 

Det Grafiske Magasin er en kombination af et arbejdende værksted og en kaffebar, hvor indehaver og billedkunstner Jane Willumsgaard har sit atelier. Fra påske til efterårsferien har du mulighed for at besøge atelieret, hvor du kan besigtige og eventuelt købe hendes kunst med hjem til indretningen.

 

Øens bedste kaffespot

Jane Willumsgaard tilbyder friskbrygget kaffe til alle forbipasserende. Du har mulighed for at bestille en god kop kaffe to go i Det Grafiske Magasins kaffeluge eller du kan komme indenfor og nyde den indenfor i de hyggelige, kreative, rustikke omgivelser.  Kaffen er af høj kvalitet, brygget på nøje udvalgte kaffebønner, på en god italiensk barista kaffemaskine.  

 

Kreative Kaffepauser

Hos Det Grafiske Magasin afholdes jævnligt workshops, hvor du kan lære at lave dit eget linoleumstryk. Under kyndig vejledning af Jane Willumsgaard, bliver du guidet gennem processen med at snitte og trykke – og dit helt eget kunstværk får du naturligvis med hjem som et minde om oplevelsen. Der afholdes også jævnligt workshops i andre former for tegning og tryk. Eventen kombineres selvfølgelig med en god kop af kaffebarens baristakaffe.  

For at give de deltagende plads og tid til personlig vejledning, er der plads til 6-8 kursister per workshop. Du er velkommen til at kontakte Det Grafiske Magasin på telefon eller mail for at forhøre jer om muligheden for at få jeres egen workshop.

 

Følg Det Grafiske Magasin på Instagram

Det Grafiske Magasin er aktive på Instagram, hvor der løbende deles nyheder og datoer for kommende workshops.

På deres hjemmeside kan du desuden se de aktuelle åbningstider samt overblik over kommende workshops. På sitet kan du også booke din billet til workshops.

 

Om Hjarnø

Det tager kun fem minutter at sejle til Hjarnø med Hjarnøfærgen, som sejler mere end 30 gange om dagen. Hjarnø er lig med lettilgængelig østemning – ganske tæt på kysten og Horsens. Øen er ikke større end at man kan gå rundt, og fra havnen er der kun 800 meter til Det Grafiske Magasin.

Du kan få inspiration til Hjarnøs oplevelser, natur og historiske attraktioner på denne side.

 

En del af Kystlandets Art Map

Det Grafiske Magasin er en af mange interessante lokale kunstnere, som åbner døren for spændende kunstoplevelser. På denne side kan du hente kortet og få inspiration gallerier, kunsthåndværkere og workshops i området